Vildan Atasever Defne Samyeli'ni mi kıskandı? Vildan Atasever Mehmet Erdem evliliğinde ilk kriz ortaya çıktı

TAKİP ET

Geçtiğimiz Eylül ayında dünyaevine giren Vildan Atasever Mehmet Erdem evliliğinde ilk kriz ortaya çıktı. Bazı iddialara göre çift arasındaki ilk kıskançlık kavgası Defne Samyeli sebebiyle çıktı. Peki Vildan Atasever Defne Samyeli'ni mi kıskandı? İşte konu hakkında öne çıkanlar...

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz Eylül ayında aşklarını nikah masasına taşıyarak dünyaevine giren Vildan Atasever Mehmet Erdem çifti geçtiğimiz günler içerisinde bebek beklediklerini magazin dünyasına duyurmuştu. Evlilik hayatlarına mutlu bir şekilde devam eden ünlü çiftin Defne Samyeli sebebiyle ilk kez tartışma yaşadığı iddiası ortaya atıldı. Haberi duyan insanlar konu hakkındaki detayları öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Peki Vildan Atasever Defne Samyeli’ni mi kıskandı?
Vildan Atasever Defne Samyeli’ni Mi Kıskandı?

Maslak 1453’te yer alan Yeni Gazino’da program yapmaya hazırlanan ünlü şarkıcı Mehmet Erdem, 5 Kasım günü Defne Samyeli ile aynı anda sahnede yer alacaktı. Fakat bazı iddialara göre Erdem’in eşi Vildan Atasever Defne Samyeli’ni kıskandığı için Mehmet Erdem’in Yeni Gazino’daki programı iptal edildi. 
Vildan Atasever Mehmet Erdem arasında yaşanan kıskançlık krizi sebebiyle iptal olan programda Yeni Gazino yetkililerinin Mehmet Erdem yerine Hüsnü Şenlendirici ile anlaştığı öğrenildi. Mehmet Erdem’in ise eşinin kıskançlık krizi sebebiyle 100 bin TL zarar ettiği ifade ediliyor.

Son gelen haberlere göre ise Vildan Atasever’in 4 haftalık hamile olduğu anlaşıldı. Atasever’i rahatsızlandığı için hastaneye götüren Mehmet Erdem’in eşinin hamile olduğunu öğrendiği anda oldukça sevindiği belirtildi. Bebeğin cinsiyetinin ne olacağı ise 1 ay sonra yapılacak testler sonucunda belli olacak.

Vildan Atasever Mehmet Erdem Vildan Atasever Defne Samyeli Vildan Atasever kıskançlık