Villarreal Juventus maç özeti ve golleri izle | Exxen Villarreal Juventus youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Villarreal Juventus maç özeti ve golleri izle, Exxen Villarreal Juventus youtube geniş özeti ve maçın golleri, Villarreal Juventus özet Exxen, Villarreal Juventus maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Villarreal Juventus ile sahasında karşı karşıya gelecek. İspanya Lig’de oynadığı son maçta deplasmanda Granada’yı 4-1 yenmeyi başaran Villarreal Juventus ile sahasında oynayacağı maçı kazanarak rövanş maçı öncesi avantajı cebine koymak istiyor. Öte yandan İtalya Serie A’da oynadığı son maçta evinde  Torino ile 1-1 berabere kalan Juventus Villarreal deplasmanında avantajlı bir skor elde etmeyi amaçlıyor. Futbol severler ise Villarreal Juventus maçının ne zaman oynanacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Villarreal Juventus Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda oynanacak olan Villarreal Juventus maçı bugün TSİ 23.00’te Estadio de la Ceramica’da gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Exxen platformunda canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Villarreal Juventus maçında D. Siebert yönetecek. 
Villarreal Zorlu Karşılaşmaya Önemli Eksikler
Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında evinde Juventus ile karşı karşıya gelecek olan Villarreal İspanya Ligi’nde son 4 maçında 10 puan toplamayı başardı. Sarı denizaltılar güçlü rakibi karşısında kazanarak rövanş maçında avantajlı çıkmak istiyor. Villarreal’de Gerard Moreno, Coquelin, Pena ve Lo Celso Juventus karşısında forma giyemeyecek.
Juventus Kritik Eksikler Var
Şampiyonlar Ligi’nde bu gece Villarreal deplasmanına çıkacak olan Juventus İtalya Serie A’da gösterdiği büyük çıkışla beraber ilk 5 içine girmeyi başardı. Siyah beyazlılar Villarreal deplasmanında kazanarak iyi gidişini Avrupa’ya da yansıtmak istiyor. Juventus’ta Dybala, Chiesa, Bernardeschi, Chiellini ve Bonucci zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek. 
Villarreal - Juventus muhtemel 11'ler:
Villarreal: 
Rulli, Foyth, Albiol, Torres, Estupinan, Parejo, Capoue, Gomez, A. Moreno, Groeneveld, G. Moreno
Juventus: Szczesny, De Sciglio, Danilo, De Ligt, Alex Sandro, Cuadrado, Zakaria, Arthur, Rabiot, Vlahovic, Morata
Villarreal Juventus maçı özeti tıklayınız

Villarreal Juventus UEFA Şampiyonlar Ligi son 16