Vodafone Arama Geçmişi Nasıl Bulunur? Vodafone Arama dökümü alma

TAKİP ET

Vodafone arama geçmişi nasıl bulunur? Vodafone arama dökümü nasıl alınır? Vodafone Self Servis arama geçmişi ve Vodafone yanımda arama geçmişi hakkında bilgiler haberimizde yer almaktadır. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Vodafone arama geçmişi nasıl bulunur?

Birçok kişi tarafından Vodafone arama geçmişinin nasıl bulunduğu merak edilmektedir ve araştırılmaktadır. Bazı kişiler faturalarının yüksek gelmesinden dolayı sorun yaşamaktadırlar. Bu yüzden arama dokümanlarını görmek isterler. Bazı insanlarda kendi telefonlarından hangi numaraların arandığı hakkında bilgi almak isteyebilirler. Bu isteklerin Vodafone operatörüne iletilmesi gerekmektedir. 
Vodafone arama geçmişi nasıl alınır?
En fazla yaşanan sorun Vodafone arama geçmişi nasıl bulunduğu hakkında ve 12 ay saklanılması ile ilgili sorunlardır. Sözü edilen süre 12 ay değil, 6 aydır. Hat üzerinden aramalar 66 ay saklanmaktadır. Kullanıcıların talebi ile bu aramaların gösterilmesi zorunludur. Dökümleri incelemek için fatura detayından öğrenebilirsiniz. Fatura detayı aramalarda dahil internet kullanımı ve mesajlaşmayı da kapsamaktadır. 
Vodafone arama dökümü alma
Vodafone operatörünün kullananlar istedikleri zaman 6 ay kapsayan arama geçmişini görebilirler, talep edebilirler. Vodafone arama dökümü alma işlemi ücretsiz gerçekleştirilmektedir. Arama dökümlerini inceleyerek faturanızın neden çok geldiğini ve haberiniz olmadan yapılan konuşmaları görebilirsiniz. Arama geçmişini görmek için Vodafone Self Servis/ Vodafone Online İşlemlerinden yapabilmektesiniz. 
Vodafone arama dökümlerine ulaşmak için kişinin telefon numarası ve şifresi zorunludur. Şifresi olmayanlar için şifreyi nasıl alabileceklerini söyleyelim. SIFRE yazıp 7048’ e SMS göndererek şifre alabilir ya da S yazıp 7000’e göndererek şifre alabilirsiniz. 
Vodafone Self Servis arama geçmişi
-Self Servis sisteminden telefon numaranız ve şifreniz ile giriş yapınız.
-Tarife ve Kullanımlar seçeneğine tıklayınız. 
-Kullanım seçeneğine tıklayın ve bilgilere erişim sağlayabilirsiniz.
-Fatura detayına da buradan bakabilirsiniz.
Faturalı hatta sahip olanlar geriye dönük 6 ay arama geçmişini görürken faturasız hatta sahip olanlar geriye dönük 1 ay arama geçmişini görebilirler. Vodafone geçmiş aramaları görürken hangi saatte hangi numaralar arandığına dair bilgileri görebilirsiniz. Yapılan görüşmeler, internet kullanımı, mesajlaşma ücretsiz olarak kullanımı mı yoksa tarife dışı ücretli olarak mı kullanıldığına dair bilgileri öğrenebilirsiniz.
Vodafone yanımda arama geçmişi
Vodafone Self Servis ya da Vodafone yanımda uygulaması sayesinde arama geçmişini gören kişilerin arama geçmişini silme konusunda birçok soru sorduklarını gördük. Vodafone geriye dönük 6 ay arama geçmişini silinmesi söz konusu değildir. Faturasız hat kullananların geriye dönük 1 ay arama geçmişi de silinmez. Saklanılmaktadır. 
Vodafone arama geçmişini online öğrenmenin diğer farklı yöntemleri de şöyledir:
* En yakın Vodafone bayisine kimliğiniz ile gidip arama geçmiş dökümlerini isteyebilirsiniz. 
*Vodafone çağrı merkezini arayarak ulaşabilirsiniz.
*IOS veya Vodafone yanımda uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz. 
Arama geçmişi dökümleri sadece görüşmeler bilgilendirilir, görüşmelerin detayları paylaşılamaz. Özel hayatın gizliliği esasına dayanarak arama geçmişi kayıtları kişinin kendisinden başkasına verilmesi yasal değildir. Yalnızca bu talep yönünde mahkemenin kararı olması gerekmektedir. 
 

Vodafone Vodafone arama geçmişi Vodafone arama döküm alma