Vodafone en uygun faturasız tarifeler 2021

TAKİP ET

Günlük hayatta en çok kullandığımız araç olan telefonlar hayatımızın her alanında kurtarıcımız olmaktadır. Tabi uygun tarife ve iyi bir operatör bulmakta önemlidir. Adından sıkça söz ettiren Vodafone' da kullanıcılarına sunduğu fırsatlarla yeni abonelerini bekliyor. Vadofene tarife ücretleri ne kadar? Vodafone 2021 fiyatları? Gibi sorularda pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Herkesin merak ettiği o soruların yanıtları…

Reklam
Reklam

Vodafone, sağladığı kaliteli ve üstün servis hizmetini ile kullanıcılarına güvenli bir şekilde ulaşmayı amaçlar. Rakip firmalar ile rekabet halinde olan Vodafone, geniş kullanım kapasitesi ve muhteşem hızı sayesinde başarılı bir müşteri memnuniyeti elde etmeyi amaçlar. Vodafone faturasız ve faturalı olmak üzere iki tarife yer almaktadır. İki ayrı tarifesi bulunan Vodefone kullanıcılarına uygun tarife fırsatları ile yüzlerini güldürüyor. Peki Vodafone kampanyaları nelerdir? işte yanıtı…

Vodafone Faturasız Tarifeler 2021
Vodafone, kullanıcılarına sunduğu avantajlı fırsatlar ile hem faturalı hat kullanıcıları hem de faturasız hat sahiplerini düşünerek uygun kampanya ve tarifeler sunar. Vodafone faturasız interneti bol tarifeler ile konuşma ve SMS tarifelerinin içerikleri müşteri talebine göre belirlenebilir.

Faturasız Vodafone Tarifeleri
Kısa bir süre içinde üyelik işlemlerini gerçekleştiren Vodafone paket yükleme işlemlerini de oldukça basit bir şekilde gerçekleştirir. Haftalık ya da aylık yüklenebilen TL işlemleri ile istenilen paket seçimi yapılmaktadır. Faturasız hat tarifeleri Vodafone şubelerinden ya da internet üzerinden kolay ir şekilde halledilir. Vodafone tarifeleri içerisinde internet, SMS ve dakika içeren paketler bulunmaktadır. Kullanıcılar istek ve beklentilerine göre paket seçimi yapabilirler.  Bunun dışında yeni hat kullanıcılarına da birbirinden özel paketler sunmaktadır.

Vodofone hat taşıma kampanyaları

Yeni hat alımına özel olarak aylık 35 TL karşılığında 15 GB internet, 750 dakika ve 250 SMS sunulmuştur.
Yeni hat alımına özel olarak aylık 59 TL karşılığında 15 GB internet + sınırsız WhatsApp ve gamer paketi, 750 dakika ve 250 SMS sunulmuştur.
Numarasını Vodafone’a taşıyanlara özel olarak aylık 90 TL karşılığında 30 GB internet, 3000 dakika ve 1000 SMS, 90 günlük olacak şekilde kullanıcılara sunulur.
Numarasını Vodafone operatörüne taşıyanlara özel olarak aylık 90 TL karşılığında 5 GB internet, 6000 dakika ve 1000 SMS 90 günlük olacak şekilde kullanıcılara sunulur.

Vodafone Freezone Faturasız Tarifeler
Vodafone, gençleri de unutmamıştır 26 yaş altındaki gençlere özel olan bol internete sahip paketleri içerikleri ile gençlerin yüzünü güldürüyor. Gençler için yaptığı yenilikleri sadece 26 yaş altı gençler için olup FreeZone adı altında toplanmıştır.  Vodafone freezone tarifeleri faturasız hat kullanlar için tanınan fırsatlardır. Sunulan paketlerin içeriğinde Youtube paketi, İnstagram paketi, Gamer paketi, Spotify müzik paketi vb. paketler ücretsiz olarak kullanıcılara sunulur. 

Vodafone FreeZone tarife içerikleri;

Saçma güzel 4 tarifesi: 22 TL karşılığında 2 GB’lık bir kısmı müşterinin seçeceği paket için geçerli olmak üzere 4 GB internet, 750 dakika konuşma, 250 SMS ve sınırsız WhatsApp paketi
Saçma güzel 10 tarifesi: 35 TL karşılığında 5GB’lık kısmı seçilecek olan paket için geçerli olmak üzere 10 GB internet, 750 dakika konuşma, 100 SMS ve sınırsız WhatsApp paketi
Saçma güzel 14 tarifesi: 43 TL karşılığında 7 GB’lık kısmı seçilen paket için geçerli olmak üzere 14 GB internet, 750 dakika konuşma, 250 SMS ve sınırsız WhatsApp paketi

Faturasız Hat Tarifeleri Vodafone
Vodafone, kullanıcıların istek ve beklentileri doğrultusunda paketler hazırlamaktadır. Vodafone faturasız tarifeler en uygun fiyatlar ile müşterilerine sunulmaktadır. Futurasız tarifeleri en çok gençler tercih etmekte olup bu tercih sonucunda Vodafone tarife paketlerini daha çok genç kullanıcılarına ayarlamaktadır.
Faturasız hat tarifeleri:

Uyumlu Genç 4 Tarifesi: 750 dakika konuşma, 250 SMS ve 4 GB internet online özel olacak şekilde ilk 3 ay 24 TL sonraki aylarda ise 28 TL’den müşterilere sunulur.
Uyumlu Genç Oyun Tarifesi: 750 dakika konuşma, 250 SMS ve 10 GB internet online özel olacak şekilde ilk 3 ay 37 TL sonraki aylarda ise 44 TL’den müşterilere sunulur.
Redli Genç Oyun Tarifesi: 1000 dakika konuşma, 250 SMS ve 24 GB internet ilk 3 ay 50 TL sonraki aylarda ise 59 TL’den müşterilere sunulur.
Uyumlu Genç 6 Tarifesi: 750 dakika konuşma, 250 SMS ve 3 GB internet ilk 3 ay 30 TL sonraki aylarda ise 34 TL’den müşterilere sunulur.
Vodafone faturasız tarifeler kullanıcılarına uygun içerikler ve fiyatları sayesinde destek olur. Taahhüde bağlı olacak şekilde aylık, 3 aylık vb. şekilde yenilenen paketlerden tüm kullanıcılar kolay bir şekilde yararlanabilir. Bununla birlikte Vodafone, herhangi bir problem yaşanması halinde 7/24 ulaşılabilir olmanın da garantisini de müşterilerine sunar.


Faturasız Kolay Paketleri
Vodofone Faturasız Hat Kampanyaları
Vodafone Simple Kampanyası
Vodafone Faturasız Tarifeler
Yenilenen 7GB – 27 TL Belli süre için geçerlidir.
Tarifeye geçmek için YENILENEN7GB yazıp 7000’e mesaj göndermeniz gerekmektedir.
IPTAL YENILENEN7GB yazıp 3636’ya mesaj göndererek iptal edebilirsiniz.
500 MB İnternet + 1500 DK / 250 SMS dir.
 

Vodafone Vodafone tarifeleri Vodafone faturasız tarifeler Vodafone tarife fiyatları