Vodafone faturasız hatlar için en uygun bol internetli tarifeler

TAKİP ET

Dünya genelinde başarılı hizmetler veren Vodafone, senenin belli dönemlerinde yaptığı avantajlı ve güzel paketlerini kullanıcıları ile buluşturarak onları memnun etmeyi amaçlıyor. Tasarladığı paketler ile rakiplerini geride bırakmayı başaran şirket, her şartta müşterinin yanında olduğunu kanıtlamayabilmek amacıyla ekonomik kampanyalar yapmayı sürdürüyor. İşte Vodafone'nun faturasız hatlar için sunduğu en uygun bol internetli tarifeler…

Reklam
Reklam

Dünya genelinde başarılı hizmetler veren Vodafone, senenin belli dönemlerinde yaptığı avantajlı ve güzel paketlerini kullanıcıları ile buluşturarak onları memnun etmeyi amaçlıyor. Tasarladığı paketler ile rakiplerini geride bırakmayı başaran şirket, her şartta müşterinin yanında olduğunu kanıtlamayabilmek amacıyla ekonomik kampanyalar yapmayı sürdürüyor.
Süper gücün hız ile bir araya geldiği yerde akıllara ilk gelen operatörler arasında yer alan Vodafone, geniş bir kullanım kapasitesine sahip. Gücünün farkında olan şirket, hem potansiyel hem de mevcut müşterilerine gerek faturalı gerek faturasız pek çok tarifesini alternatif olarak sunmaktadır. Vodafone’un faturasız hatlara sunmuş olduğu interneti bol tarifeleriyle beraber müşteriler birçok avantaja sahip oldukları gibi, özgür paket içerikleriyle de kendi ekonomik şartlarını zorlamadan istedikleri paketi seçme imkanı yakalıyorlar.

Vodafone faturasız hat interneti bol tarifeler
Firma, hattı faturasız olan kullanıcıları için birçok içerik geliştiriyor. Haftalık ve aylık periyotlar olarak TL işlemlerinin gerçekleştirildiği paketleri üyelik yapıldığı zaman paket içindeki ürünlerin kullanımı sağlanıyor. Vodafone faturasız hat bol internetli tarifeler müşteriler tarafından çok tutuluyor. Faturasız hattı olan müşteriler dakika, SMS, internet içeriklerinin kendilerine en uygun olanını seçip alım işlemlerini yapıyor.
Hattını Vodafone’a taşıyanlar ya da yeni hat alımı yapanlar için faturasız interneti bol tarifeler şu şekildedir:
Vodafone Faturasız Süper Kolay Paket 3
Kullanıcıların sık sık tercih ettiği paketler arasında yer alan bu paket, 28 günlük bir kullanım süresine sahip ve tekrarı yoktur. Paketin içinde;

3 GB internet, 750 dakika ve 250 SMS bulunur.

Paket 35 TL karşılığında satın alınabilir.

Vodafone bol internetli tarifeler faturasız kategorisinde bulunan kolay paketler, bakiyeye TL yüklemek yerine direkt olarak banka / kredi kartı veya nakit ödemelerde alınabilen paketlerdir. 

Telsiz Kullanım Vergisi, paket içeriğine dahildir. 

Kullanıcı dilerse kolay paketleri üst üste satın alabilir. Aktivasyondan sonra 6 ay boyunca aynı fiyattan alım gerçekleştirebilir.Vodafone faturasız süper kolay paket 6

Tekrar etmeyen bu paket 28 günlük kullanım için geçerlidir.

Pakette 6 GB internet, 750 dakika, 250 SMS bulunur. 

Pakete 39 TL karşılığında sahip olabilirsiniz.

Nakit veya kredi / banka kartıyla yapılan ödemelerde geçerli olan kolay paketlerde, bakiyeye TL yükleme geçersiz sayılır.

Telsiz Kullanım Vergisi, paket içeriğine dahildir. 

Kullanıcı dilerse kolay paketleri üst üste satın alabilir. Aktivasyondan sonra 6 ay boyunca aynı fiyattan alım gerçekleştirebilir.Vodafone faturasız süper kolay paket 15

28 gün kullanım imkanı sunan paket, tekrar etmez.

15 GB, 750 dakika, 250 SMS paket içeriğinde kullanıcılara sunulur. 

59 TL karşılığında paket alımını gerçekleştirebilirsiniz.Vodafone faturasız 3 ay süper kolay paket 30 GB

30 GB internet, 3000 dakika, 1000 SMS paket içeriğinde yer alır. 

90 gün boyunca kullanıma imkan veren Vodafone bol internet tarifeleri arasında yer alan bu pakete, 90 TL vererek sahip olabilmeniz mümkündür.

Numarasını Vodafone’a taşıyan kullanıcılar için geliştirilmiştir.Vodafone faturasız 3 ay süper kolay paket 6000 Dakika

Konuşmayı çok seven kullanıcıları için Vodafone, 3 ay geçerli paketini kullanıma sunmuştur. 

5 GB internet, 6000 dakika, 1000 SMS içeren bu pakete 90 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Numara taşımaya özel bir pakettir.Vodafone faturasız süper kolay paket yeni 15

28 günlük ve tekrar etmeyen bu pakette; 15 GB internet, 750 dakika, 250 SMS bulunur. 

Sadece yeni hat alımı için gereçli olan kampanyaya 35 TL vererek sahip olabilirsiniz. 

Pakete Telsiz Kullanım Vergisi dahildir. 

Kolay paketler kullanıcı tarafından istenirse üst üste satın alınabilir. 

Nakit veya kredi / banka kartıyla yapılan ödemelerde geçerli olan kolay paketlerde bakiyeye TL yükleme geçersiz sayılır.Vodafone faturasız genç kolay paket 15

Yeni hat alımında geçerli olan bu paketin içeriğinde 15 GB internet, oyun alanlarında geçerli sınırsız Gamer paketi, 750 dakika, 250 SMS bulunur. 

28 günlük olan ve tekrar etmeyen pakete Telsiz Kullanım Vergisi dahildir. 

Sınırsız WhatsApp kullanımı bulunan pakette, WhatsApp üzerinden sesli ve görüntülü konuşmalar paket içeriğinde bulunur. 

59 TL ödeyerek pakete sahip olabilirsiniz.Vodafone faturasız genç kolay paket 6
39 TL’lik ücret karşılığında alınan paketin içinde, 6 GB internet, 2 GB Gamer paketi, 250 dk, 250 SMS ile sınırsız Whatsapp konuşması bulunmaktadır.
Vodafone faturasız genç kolay paket 10
10 GB internete ilaveten 2 GB Gamer paketi, sınırsız Whatsapp, 250 SMS, 750 DK olan paketin ücreti 49 TL’dir.
Vodafone bol internetli paketler
Firma, belirli periyotlar ile çıkardığı ve belli bir süreliğine kullanıcılarına sunduğu bazı paketler yapıyor. Süper Kolay Paket 10 kampanyası firmanın belli süreliğine müşterilerine sunmuş olduğu bir paket. 10 GB internet, 250 SMS ve 750 DK yalnızca 49 TL’dir.
 

vodafone faturasız hat bol internetli tariflere vodafone faturasız hat interneti bol uygun tarifeler