Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell'den vatandaşlara pandemi kampanyası! 15 GB hediye internet verilecek

TAKİP ET

Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell'den vatandaşlara pandemi kampanyası müjdesi geldi. Bu üç operatörün açıklamalarına göre 15 GB hediye internet vatandaşlara verilecek. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Günümüzde insanlar sosyal medyada oldukça fazla zaman geçiriyor. Bu geçirilen zaman da internet paketlerinin insanlara yetmemesine sebep oluyor. Bu sebeple operatörlerin internet kampanyalarına göz atmaya devam eden milyonlarca insan Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell’den önemli bir kampanya geldi. Bu üç operatör yaptığı açıklamalarda pandemi sebebiyle vatandaşların moralini düzeltmek amacıyla 15 GB’a kadar hediye internet vereceklerini açıkladı. Bu müjdeli haberle beraber insanlar konunun detaylarını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell’den Vatandaşlara Pandemi Kampanyası
Pandemi dolayısıyla sosyal medyada daha fazla vakit geçirmeye başlayan insanlar için Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell’den hediye internet kampanyası müjdesi geldi. İşte operatörlerin kampanyalarının detayları:
Vodafone
Vodafone 10 GB Destek Kolay Paketi adı altında 30 TL’lik bir paketi vatandaşlara sunuyor. Bu pakette her yöne 1000 dakika, her yöne 500 SMS ve 10 GB hediye internet bulunuyor. Aynı zamanda sınırsız Whatsapp kullanım hakkı da bu pakette tanımlanıyor. 
Türk Telekom
Türk Telekom 15 GB hediye internet kampanyasını başlattı. BİMcell, POCELL, Pttcell ve Teknosa Mobil hatlarını kullanan kişilerin 7 GB üzerindeki internet paketine 15 GB hediye internet verilecek. 
Pandemi dolayısıyla başlatılan bu kampanyaya katılmak isteyen kişiler TAMAMLA 15 GB yazıp 5555’e  SMS gönderebilirler.
Turkcell
Pandemi dolayısıyla başlattığı internet kampanyasıyla 6 GB internet fırsatını sunan Turkcell’in bu kampanyasından faydalanmak için GUNLUK 6GB yazıp 2200’a SMS göndermek yeterli olacak. 6 GB çerez internet kampanyası için sadece 10 TL ödemek yeterli olacak.

Vodafone Türk Telekom Turkcell hediye internet 15 GB internet