Vodafone ücretsiz mumara değiştirme nasıl yapılır?

TAKİP ET

Kullanılan numaraları değiştirmek oldukça kolay hale geldi. Fakat numara değişikliği yaparken hattınızı yani operatörünüzü değiştirmek istemiyorsanız Vodafone numara değişikliği hakkında araştırılmalar başlandı. Vodafone numara değişikliği nasıl yapılır sorusunun yanıtı haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Numara değişikliği yaparken farklı seçenekler mevcuttur. Numara taşımak isteyenler operatör değişikliğinde yapmış olur. Fakat sadece numarasını değiştireceklerin hat ve operatör değiştirmesine gerek yoktur. Bunun yanı sıra Vodafone numara değişikliği hakkında çeşitler oldukça fazladır işte detaylar..
Kimler numara değiştirebilir?
Vodafone hatta sahip olanlar numara değişikliği için öncelikle başvuru yapması gerekmektedir. Özel bir numara istiyorsanız başvuru esnasında bildirebilirsiniz. Vodafone’den numara değişikliği yapmak için öncelikle 054 ile başlaması gerekmektedir. İlk alınan hat Turkcell ya da Turk Telekoma ait olup numara değişikliği yapılıyorsa Vodafone geçiş yapılmamaktadır.
Numara değişikliği olarak 054 rakamından sonra gelen rakamlardan son dördü değiştirilebilir. Değiştirebileceğiniz numaralar operatör tarafından size sunulur ve seçmeniz istenir. Vodafone numara değişikliği işlemlerinde sadece son dört hanenin değiştirilmesine izin veriyor. Bu yüzden numaranızın başını ve ortasını değiştireceğiniz durumlarda yeni hat almayı düşünmelisiniz.
Vodafone numara değişikliği için nasıl başvuru yapılır?
Öncelikle Vodafone’den numara değişikliği için başvurular yapılır. Bu başvurular ise şu şekildedir;

Müşteri hizmetlerin numarası 0542 542 00 00 numarası aranarak başvuru talebi oluşturulur.,

En yakın Vodafone şubesine gidilerek de başvuru yapılabilir.

Vodafone Cep Merkezleri aracılığıyla da bu işlem mümkündür.Vodafone numara değiştirme ücreti
Vodafone hat üzerinden numara değişikliği yapıldığın da kişiye belli bir ücret yansıtılmaktadır. Eğer hat faturalı ise diğer ayın üstüne numara değiştirme ücreti konulur. Fakat numara normal hat olup kontürlü ise ücret ödemesi anında yapılmalıdır. Vodafone numara değişikliği ücreti ise 31,27 TL olarak belirlenmiştir.
 

vodafone numara değiştirme numara değiştirme ücreti hat değiştirime vodafone hat