Volkan Demirel galibiyeti! Karagümrük deplasmanda Başakşehir'i mağlup etti!

TAKİP ET

Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ederken 27.haftasında Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in takımlarının karşı karşıya gelmesi merakları arttırdı. Başakşehir karşısında Fatih Karagümrük geriye düşmesiyle Volkan Demirel'in toparlanması 90 saniye sürdü. İlk sırada yer almak için mücadele eden Başakşehir'in maç kaybı yaşayarak yoluna devam etti.

Reklam
Reklam

Süper Lig'de başarılı dönem geçiren Başakşehir son 4 maçını kazandı. 2022 yılında deplasman maçlarından ilk kez galibiyet alan Karagümrük taraftarlarını sevindirdi . Başakşehir'in önde olmasıyla maçın devamında Karagümrük üst üste goller atarak maçı kazandı. Volkan Demirel'in emre belözoğlu'na karşı galip gelmesi gündeme geldi. 

Emre Belözoğlu’nun öğrencileri 46 puanda kaldı ve lider Trabzonspor ile arasındaki fark 13’e yükseldi. Başakşehir’in ikinci Konyaspor ile arasındaki fark ise 6. Teknik Direktör Volkan Demirel yönetimindeki Fatih Karagümrük, Sivasspor galibiyetinden sonra Başakşehir’i de mağlup ederek 39 puana ulaştı. Başakşehir, ligde bir sonraki maçında Beşiktaş’a konuk olacak. Fatih Karagümrük ise, Türkiye Kupası’nda Sivasspor ile oynadıktan sonra Altay’ı ağırlayacak.

karagümrük maçı başakşehir maçı karagümrük başakşehir maç sonucu karagümrük gollerini kim attı