Volkan Demirel GS TV'de depremzedeler için yardım toplayacak! Galatasaray davet etmişti

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin eski kalecisi ve Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaptığı yardım çağrısıyla hafızalara kazındı. Ailesiyle birlikte depreme Hatay'da yakalanan ünlü futbol adamının verdiği mücadele kalplere dokundu.

Reklam
Reklam

6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.6 ve 7.7 şiddetindeki depremler 10 ilimizde büyük yıkım ve can kayıplarına sebep oldu. Depremin en çok etkilediği illerden biri de Hatay oldu. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, eşi ve iki kızıyla birlikte depremi yaşadı. Hatay’dan sesini duyuran ilk kişilerden biri olan ve bölgeden açtığı canlı yayınla hem Hatay halkı hem de takımı için yardım çağrısında bulunan Demirel’in gözyaşlarına boğulduğu anlar herkesi derinden etkiledi.

CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARI İÇİNDE YARDIM İSTEDİ

Hem kendisi hem de eşi Zeynep Demirel ile Hatay halkı ve Hatayspor kafilesi için büyük çaba gösteren Volkan Demirel, Hatay’dan açtığı canlı yayınla bölgedeki durumu anlattı ve gözyaşları içinde acil yardım çağrısında bulundu. Volkan Demirel’in canlı yayınını izleyenler yorumlarıyla genç teknik direktöre destek olmaya çalıştı. Ailesi ve takımı için özel bir uçak ayarlayan ve İstanbul’a gelen Volkan Demirel, takımına da evinin kapılarını açtı.

HATAY’A GERİ DÖNDÜ

Ailesi ve takımını İstanbul’a getirdikten sonra tekrar Hatay’a geri döndüğü öğrenilen Demirel’in kulüp tesislerinde depremzedelere destek verdiği öğrenildi. Depremin yaşandığı gün eşi ile birlikte Hatay’da insanların yardımına koşması ve canla başla yardım isteyerek Hatay halkına ve takımına destek olmaya çalışmasıyla milyonların kalbine dokunan Volkan Demirel’e Galatasaray’dan anlamlı bir davet geldi.

GS TV’DE DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM TOPLAYACAK

Galatasaray, Fenerbahçe’nin eski kalecisi ve kaptanı olan şimdilerde Hatayspor Teknik Direktörü olarak kariyerine devam eden Volkan Demirel’i GS TV yayınına davet etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Galatasaray Basın Sözcüsü Rıza Morova, ‘Volkan Demirel hepimizi ağlattı. Kendisini GS TV’ye davet ettik.’ dedi. Galatasaray’ın davetini kabul ettiği öğrenilen Demirel’in GS TV’de depremzedeler için yardım toplayacağı öğrenildi.