Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel takipçisinin mesajını ifşa ederek tepki gösterdi

TAKİP ET

6 Şubat depremlerinde Hatay'da yaptıkları yardımlar ve video çekerek bölgeye yardım istemeleriyle herkesin takdirini toplayan eski kaleci Volkan Demirel ile eşi Zeynep Demirel uzun süre konuşulmuştu. Zeynep Demirel'den kendisine atılan bir mesaja tepki geldi.

Reklam
Reklam

Eski kaleci Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma gelen yorumu paylaşarak sitem etti. Takipçisinin paylaşımına yaptığı yoruma tepki gösteren Zeynep Demirel, bu tepkisine ana sayfasında da yer verdi. Takipçisinin kendisine yaptığı Kur’an-ı Kerim önerisine Demirel, ‘Ben 3 kere okudum’ diyerek yanıt verdi.

ZEYNEP DEMİREL’DEN TAKİPÇİSİNE TEPKİ

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremine Hatay’da yakalanan eski kaleci Volkan Demirel ile eşi Zeynep Demirel, depremin ardından yardım için seferber oldu. Son olarak sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla tekrar gündeme gelen Zeynep Demirel, takipçisine tepki gösterdi.

‘GİT KUR’AN-I KERİM’İ OKU’

Okuduğu ‘Ruhun Yaralı Şifacısı’ kitabını sosyal medya hesabından paylaşan Zeynep Demirel’in bu paylaşımına bir takipçisinden yorum geldi. Zeynep Demirel’in paylaşımına tepki gösteren takipçisi, ‘Git Kur’an-ı Kerim’i oku. Bu ne saçmalık’ ifadelerine yer verdi. Bu yorum üzerine sinirlenen Zeynep Demirel’den kendisini eleştiren takipçisine yanıt geldi. Demirel, ‘Valla ben 3 defa okudum. Sadece Kur’an-ı Kerim’i de değil semavi din kitaplarının hepsini. Bu arkadaş ve bunun gibilerin ezberlenmiş 2-3 Arapça dua dışında İslamiyet’i zerre bilmediğine de adımın Zeynep olduğu kadar eminim. Ha bu benim eleştirdiğim bir şey mi? Hayır, isteyen istediği şekilde yaşar. Dünyada milyon çeşit bitki var. Ama iş ona buna laf atmaya geldi mi orada dur! Asıl saçmalık budur. Ve maalesef ki sizin gibilerin sayısı çok fazla.’ dedi.