Volkan Demirel'in yeni adresi Göztepe oldu

TAKİP ET

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig'de Karagümrük çalıştıran Volkan Demirel ayrıldığını açıklayarak büyük bir sürpriz yapmıştı. Fatih Karagümrük'te iyi bir performans sergileyen Volkan Demirel yeni imza atmaya hazırlanıyor. Volkan Demirel'in Göztepe ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'de futbolu bıraktıktan sonra ilk teknik direktörlük deneyimini Fatih Karagümrük'te yaşayan ve başarılı da bir sezon geçiren Volkan Demirel, Geçtiğimiz günlerde İstanbul Kulübü ile yollarını ayırmıştı. Volkan Demirel'in yeni sezonda hangi takımı çalıştıracağı merak konusu olurken yeni haberler gelmeye başladı. 40 yaşındaki teknik direktörün yeni adresi İzmir ekibi Göztepe olacak.
 

Görüşmeler başladı

Spor Toto 1 lige düşen Göztepe şu anda teknik direktör arıyor. Sosyetenin Volkan Demirel ile görüşmelere başladığı ve gelecek haftadan itibaren resmi olarak da adımların atılacağı öğrenildi. Göztepe Kulübü aynı zamanda yeni sezonda Danimarkalı iş insanı Rasmus Ankersen'in kurucu ortağı ve CEO’su olduğu Sport Republic yatırım şirketine devrolacak. Volkan Demirel'in de Göztepe'nin yeni sezondaki projesine inandığı ve İzmir ekibi ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Ancak Volkan Demirel hayranları bir alt ligde takım çalıştıracak olması nedeniyle Bir Hayli şaşkın.
 

Yeniden Süper Lig'e çıkmak istiyor

Göztepe bu sezon Süper Lig'den bir alt lige düştü. Yeni sezonda Göztepe'nin hedefi yeniden Süper Lig'e çıkmak. Bu hedefe de Volkan Demirel'in önderliğinde ulaşılacağına inanılıyor. Volkan Demirel Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük yılbaşında 24 maça çıkmış 12 galibiyet ve 7 mağlubiyet ile iyi bir istatistik yakalamıştı.