Volkswagen'den bomba SUV kampanyası! Bayrama otomobil ile girin! Yetişen alıyor böylesi görülmedi

TAKİP ET

Volkswagen bağlamında SUV için kampanyalar vatandaşları mest etmeye devam ediyor. Bayrama otomobil ile girebilirsiniz. Bilindiği gibi Çip krizi, Rusya-Ukrayna savaşı otomobil fiyatlarını yavaşlatmıştı. Şimdi ise kampanyalar yapılmaya başlandı.

Reklam
Reklam

Volkswagen bomba SUV kampanyası! Bayrama otomobil ile girin! Yetişen alıyor böylesi görülmedi.  Volkswagen bilindiği gibi ülkemizde en fazla satılan markalardan biri konumunda. Volkswagen kampanya yaptığı zaman geçiş kitleler tarafından merak ediliyor. Son kampanya ise SUV araçlar bağlamında yapıldı. 



Ülkemizde sıfır otomobil ve ikinci el otomobil pazarı resmen bayrama yaklaşırken canlandı. Otomobil fiyatlarının artmasına rağmen araç satışları devam ediyor. 
Ülkemizin en en çok tercih edilen vasıtalarından bir tanesi durumuna gelen Volkswagen SUV öyle indirimlerle geldi ki görenler resmen şok üzerine şok yaşadı. Bu kadar indirim olmasını kimse beklemiyordu. Bir anda ortaya gelen indirimler otomobilsiz vatandaş kalmasına engel olacak.

Bu bağlamda otomobillerde hayrete düşüren indirimler yaşanmaya devam ediyor. 
Volkswagen SUV T-Roc fiyatları ve performans özellikleri gören herkesi oldukça mest etmeye devam ediyor. 

İşte Volkswagen SUV T-Roc fiyatları


T-Cross 1.0 TSI 110 PS Manuel Life 475.100 TL'den satılıyor 

T-Cross 1.0 TSI 110 PS DSG Life 573.400 TL'den satılıyor 

T-Cross 1.0 TSI 110 PS DSG Style 622.800 TL'den satılıyor 

Volkswagen T-Cross 110 PS güç ve 200 Nm tork yapan 3 silindirli 1.0L TSI motorla satılmaktadır. 6 ileri manuel ya da 7 ileri DSG şanzımanlı sürümleri bulunmaktadır.

Manuel şanzımanlı Volkswagen T-Cross kent içi 5,7-6,0L, kent dışı 3,8-4,9L, ortalama 4,4-5,4L yakıt tüketmektedir. Maksimum sürati 189 km/s olup, 0’dan 100 km’ye 10,8 saniyede çıkmaktadır.