WhatsApp'a öyle bir güncelleme geliyor ki çok yuva yıkacak

TAKİP ET

Dünyanın en çok kullanılan online mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni bir güncelleme üzerinde çalıştığını duyurdu. WhatsApp'ın bu güncellemesi birçok yuvayı da yıkacak gibi görünüyor. Çünkü artık WhatsApp'ta yanlış atılan mesajlar ve fotoğraflar silinemeyecek nokta karşı taraf görmek istediği anda silinen fotoğraf ve mesajları görebilecek.

Reklam
Reklam

Online mesajlaşma uygulaması WhatsApp her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmaya devam ederken yeni Güncellemeleri ile de kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. WhatsApp'tan yapılan son duyuruya göre yeni bir güncelleme üzerinde çalışmalar başladı. Ancak gelecek olan güncelleme Birçok kişinin hayatını karartacak gibi görünüyor.

Mesaj düzenleme özelliği üzerinde çalışıyor

WhatsApp Geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuruda mesaj düzenleme üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Ekran görüntüleri de yayınlanan yeni özelliğin geliştirme aşaması devam ediyor. Ancak WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı öyle bir güncelleme var ki birçok kişinin başı yanacak gibi görünüyor.

Mesaj silme özelliği yeniden düzenleniyor

WhatsApp uygulamasında Şu aralar mesaj silme özelliği popüler. Yani yanlış gönderdiğiniz ya da bir süre sonra silmek istediğiniz gönderileri herkesten sil ya da benden silin özelliğini kullanarak belirli bir süre içinde silebiliyorsunuz.

Fakat WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı yeni özellikle birlikte arkadaşlarımızın sildiği mesajları geri almasını söylemeniz mümkün hale gelecek.

Mesajı geri al butonu geliyor

Alınan bilgiye göre WhatsApp'ın yaptığı yeni çalışmalarda yapılan bir işlemi geri almaya olanak tanıyacak bir özellik geliyor. Oldukça kullanışlı olacak olan bu özellik aynı zamanda birçok kişinin de başını yakacak gibi duruyor. Bu özellik sayesinde Örneğin bir mesajı yanlışlıkla silmeniz halinde işlemi geri almak mümkün olacak. WhatsApp çalışmalarını yürüttüğü yeni özellikle ilgili yeni ekran görüntülerini de paylaştı. Ekran görüntülerine göre mesajları sildikten sonra ekranın alt bölümünde bulunan Mesaj silindi ifadelerinin bulunduğu yerde bir bildirim görünecek.

Geri al butonu çıkacak

Çıkan bildirimin yan bölümünde ise işlemi geri almanıza da yarayacak geri al butonu çıkacak. G-mail de bulunan geri al butonuna benzer bir özellik olması beklenen yeni özellikle birlikte artık yanlışlıkla silinen mesajları Kurtarmak Mümkün olacak.