WhatsApp'a sesli aramaları sessize alma özelliği geliyor

TAKİP ET

Dünyada Milyonlarca kullanıcısı olan ve en popüler mesajlaşma uykusu kaplaması olarak bilinen WhatsApp kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. WhatsApp'ın sonu gelecek özelliğinizi Sesli aramaları sessize alma özelliği olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

WhatsApp, kullanıcın deneyimlerini iyileştirmek için yeni özelliklerini sunmaya devam ediyor. Özellikle son dönemlerde WhatsApp kullanıcıları mesajları değil de sesli aramaları sessize alamamaktan şikayet ediyordu. Bu konuda çalışmalarına başladığını geçtiğimiz günlerde duyuran WhatsApp, yeni özelliklerini de peş peşe açıklamaya başladı. Nihayet milyonlarca kullanıcının beklediği o özellik WhatsApp'a gelmeye hazırlanıyor. Yani kullanıcıları artık Sesli aramaları da sessize alma şansı yakalayacak.

Yeni özellik yakında duyurulacak

WhatsApp kullanıcılarından gelen tepkileri değerlendirerek Sesli aramaları sessize alma konusunda yeni bir çalışma yürütmeye başladı. Whatsapp’ın resmi hesaplarından çalışma ile ilgili detaylı bilgi verilirken Güncellemenin kısa süre içerisinde yayınlanacağı öğrenildi. Alınan bilgiye göre WhatsApp'ın bu sorunu çözmek için bir “rahatsız etme” özelliği getirmeyi planladığı öğrenildi.

Sesli ve görüntülü aramalar sessize alınabilecek

Milyonlarca kişinin merakla beklediği özelliğini yakında duyurulacağı tahmin ediliyor. Özellik kullanılmaya başlandıktan sonra ise sesli ve görüntülü aramalar artık sessize alınabilecek. Yani kullanıcılar rahatsız etme modunu aktif ettikten sonra kendilerini görüntülü ve sesli arayacak kişileri engellemiş olacak.

Ayrıca yapılacak olan yeni güncelleme ile birlikte WhatsApp'a yeni bir özellik daha eklenecek. WhatsApp'a cevapsız çağrılar başlığı altında yeni bir bölüm açılırken kullanıcılar istedikleri gibi aramaları yönetme imkânına sahip olacak. Henüz yeni güncellemenin ne zaman yapılacağı duyurulmadı ancak kısa süre içerisinde WhatsApp tarafından yapılacağı tahmin ediliyor.