Whatsapp'a sesli durum güncelleme özelliği geldi

TAKİP ET

Dünyanın en çok kullanılan online mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp, güncellemelerine devam ediyor. Kullanıcılarına daha rahat bir kullanım sunmak adına sürekli kendini geliştiren uygulamaya bu defa da sesli durum güncellemesi özelliği geldi. Peki, Whatsapp sesli durum güncelleme nasıl yapılır?

Reklam
Reklam

Whatsapp, kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak adına sürekli kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde gizlilik ayarlarında güncelleme yapan uygulama bu defa da durum güncellemeleri ile ilgili özel bir çalışma yürütüyor. Özelliğin kullanıma sunulmasıyla birlikte artık Whatsapp sesli durum güncelleme yapmak mümkün hale gelecek. Peki Whatsapp sesli durum güncelleme nasıl yapılır? Merak edilenler haberimizde…

WHATSAPP SESLİ DURUM GÜNCELLEME YAPMA

WhatsApp, bir süredir Android cihazlarda 2.22.16.3 No.'lu beta güncellemesi ile ilgili çalışma yürütüyor. Güncelleme ile durumlarda sesli güncelleme yapmak mümkün hale geliyor. Şu anda sadece Android cihazlar için kullanıma sunulan güncellemenin görüntüleri WABetaInfon tarafından yayınlandı. Whatsapp, yeni güncellemesi ile birlikte durum bölümüne bir mikrofon yerleştirdi. Kullanıcılar bu mikrofon aracılığıyla  artık sesli notlar kaydedip durumda paylaşma şansı yakalayacak.

Daha önce video ve resimli olarak yayınlanan durumlar gibi sesli notlar da durumda izin verdiğiniz kişiler tarafından dinlenecek. Uçtan uca şifreleme sesli durum güncellemesinde de devam edecek.