WhatsApp beklenen özelliğini kullanıma sundu

TAKİP ET

WhatsApp'ın merakla beklenen özelliği Nihayet Kullanıma sunuldu. WhatsApp kullanıcıları artık yeni bir gizlilik özelliğini kullanmaya başlayacak. Profil fotoğrafı, son görülme, hakkımda bilgisi ve durum güncellemelerini şunlar hariç kişilerimle seçeneğini seçerek görmesini istemediğimiz kişilerden gizlemek mümkün olacak.

Reklam
Reklam

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan online mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni güncellemesini duyurdu. WhatsApp'ta bugüne kadar gizlilik konusunda üç farklı özellik sunuluyordu. Kişilerim, herkes ve hiç kimse olarak gizlilik ayarlarını değiştirmek mümkündür. Ancak WhatsApp'ın yeni güncellemesi ile birlikte “şunlar hariç kişilerim” seçeneğini de artık kullanmak mümkün olacak. Yani WhatsApp'ın yeni güncellemesi ile birlikte artık istemediğiniz kişilerin durum, profil fotoğrafı, Hakkımda bilgisi ve son görülme gibi özellikleri istediğiniz kişilerden gizleme şansına sahip olacaksınız.
 

Yeni özellik geldi

WhatsApp tarafından bugün yapılan duyuru ile yeni güncelleme yayınlanmış oldu. WhatsApp'ın bir süredir merakla beklenen yeni özelliği gizlilik ayarlarını kapsıyor. WhatsApp'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, artık kullanıcılar son görülme zamanını, hakkında bilgisine, durum güncellemelerini ve profil fotoğrafını istemediği kişilerin görmesini engelleyebilecek. Bugüne kadar WhatsApp gizlilik seçeneği olarak herkes, kişilerin ve hiç kimse olarak seçenekleri sunuyordu. Ancak bundan sonrasında “şunlar hariç kişilerim” seçeneğini tıklamak Mümkün olacak.

WhatsApp “şunlar hariç kişilerim” özelliği nasıl kullanılır?

WhatsApp'ın yeni güncellemesi Bugünden itibaren kullanıcıların deneyimine sunuldu. Öncelikle WhatsApp uygulamasını güncelledikten sonra WhatsApp, ayarlar, hesap, gizlilik yollarını izleyerek şunlar hariç kişilerim ayarını kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.