WhatsApp herkesten sil özelliğinin süresini uzatıyor

TAKİP ET

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Sorgulamayı iyileştirmek ve kullanıcılarına daha keyifli deneyimler sunabilmek için yeni güncellemeler yayınlamaya hazırlanıyor. Alınan bilgiye göre dünyanın en çok kullanılan uygulamasında yeni bir özellik daha Test ediliyor.

Reklam
Reklam

Dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan ve en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp,  kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunabilmek için yeni bir güncelleme üzerinde çalışıyor.

Süre uzatılıyor

WhatsApp'ta geçtiğimiz aylarda yapılan bir güncelleme ile birlikte artık gönderilen mesajların belli bir süre sonunda her iki taraftan da silinmesi mümkün olmuştu. Ancak kullanıcılar bir süredir gönderilen mesajın 1 saat 8 dakika 16 saniye içinde siliniyor olmasına tepki gösteriyor ve bu sürenin uzatılmasını istiyordu. WhatsApp herkesten sil özelliği ile ilgili yeni çalışmalarına başladı. Şu anda anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın yeni bir deneme sürümü ile süreyi uzatmayı test ettiği öğrenildi.

Iki güne kadar uzatılması bekleniyor

Yapılan Son güncelleme ile birlikte 1 saat 8 dakika 16 saniye sınırı olan mesaj silme süresini yeni güncelleme sonrasında iki gün 12 saate kadar uzatılacağı öğrenildi. Bu güncellemenin yayınlanması ile birlikte Whatsapp, mesaj silme süresi 48 saat olan Telegram’ı da geride bırakmış olacak. Ayrıca yeni güncelleme ile birlikte Grup sohbetlerinde Grup yöneticileri sohbet silme şansına da sahip olacak.