WhatsApp'ın yeni güncellemesi yuva yıkacak! WhatsApp silinen mesajları geri yükleme…

TAKİP ET

Dünyada en çok kullanılan uygulama WhatsApp yeni güncellemesiyle gelen özellikle tepki aldı. Dikkatler WhatsApp'ın bu özelliğine yoğunlaşırken biraz problem oluşturabilecek bir özellik olduğu konuşuluyor. İşte o özelliğe dair detaylar…

Reklam
Reklam

Kısa zaman önce yeni gelen profil gizleme özelliğiyle dikkat çeken WhatsApp, bu sefer “Geri alma” butonu geldi. Ancak bu pek profil gizleme özelliğinin sevilmesine benzer bir tepki almayacak gibi. Özellikle evlilerin arasında problem yaratabilecek bir özellik gibi gözüküyor.

“Geri alma” butonu

Herkes mesajları silme özelliğini zaten biliyor. ‘Sil’ ve ‘Herkesten sil’ özelliği mesajları silmenizi sağlıyor. İşte yeni çıkan özellik sildiğiniz mesajları tekrar geri almanızı sağlayacak.

Bir “Geri al” butonu ile istediğiniz mesajı tekrar yükleyeceksiniz ya da eşinizden, arkadaşınızdan, sevgilinizden geri almasını isteyebileceksiniz…



Özellik şu an test aşamasında, WABetaInfo’nun paylaştığı ekran görüntülerinde göründüğü kadarı ile mesajı sildikten sonra, ekranın alt kısmında ‘Mesaj silindi’ bildirimleri çıkıyor. Bu ifadenin yan kısmında ise ‘Geri al’ (undo) butonu görülüyor.

Bireysel ya da grup mesajlarında ‘Herkesten sil’ özelliğinde nasıl çalışacağı ayrıntısı ise henüz bilinmiyor. Ortaya çıkan görüntüler ‘Benden sil’ için kullanılmış görülüyor. Ne zaman herkes tarafından kullanılacağı ise bilinmiyor.