WhatsApp'tan bomba özellik geliyor! Internet olmasa da kullanılacak

TAKİP ET

Dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni bir özelliğini daha yayınlamaya hazırlanıyor. WhatsApp'ın bu özelliği internet olmasa bile kullanılabilecek.

Reklam
Reklam

Dünyadaki en popüler online mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp zaman zaman yaptığı güncellemelerle kullanıcılarının deneyimlerini iyileştirmeyi hedefliyor. Son dönemlerde yeni bir güncelleme üzerinde çalıştığı ortaya çıkan WhatsApp kısa süre içerisinde bu güncellemeyi faaliyete geçirmeyi hedefliyor.

WEB TABANLI YENİ GÜNCELLEME

Her ne kadar WhatsApp Windows ve MAC sürümleri için uzun süredir WhatsApp Facebook uygulamasını kullansa da doğrudan işletim sistemi için hazırlanmadığından bir sürü sorun çıkabiliyordu. Tüm bu sorunların giderilmesi için WhatsApp'tan bilgisayar sürümü ne ilişkin yeni bir güncelleme gelecek. Artık eski Web tabanlı elektron teknolojisini kullanan uygulama yerine daha iyi performans gösteren Windows teknolojileri kullanılarak yeniden yazılan uygulama faaliyete geçecek.

WHATSAPP MASAÜSTÜ DAHA GÜVENİLİR VE HIZLI OLACAK

Yapılacak olan yeni güncelleme ile birlikte WhatsApp masaüstü uygulaması çok daha güvenilir ve hızlı olarak kullanılacak. Ayrıca kullanıcıların telefonlarında internet kapalı olsa bile WhatsApp'tan mesaj gönderip almaları mümkün hale gelecek. Daha temiz bir arayüz ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanan WhatsApp kısa süre içerisinde güncellemeyi yayınlamayı planlıyor.