Wordle TR 9 Şubat Günün Kelimesi

TAKİP ET

Wordle kelime oyunu son zamanların en popüler kelime oyunlarından biridir. Wordle kelime oyununda günlük olarak yeni bir kelime bulunmaya çalışılır. Wordle TR 9 Şubat günün kelimesi merak ediliyor. Wordle 9 Şubat bugünün kelimesi nedir? Bu haberimizde Wordle oyununa ilişkin detayları sizler için derledik. İşte Wordle 9 Şubat günün kelimesi...

Reklam
Reklam

Son zamanlarda popüler olan Wordle aslında bir kelime bulmaca oyunudur. Her gün farklı bir kelime bulmanız gereken bir oyunda, Wordle  9 Şubat, bugünün kelimesi nedir?

Wordle 9 Şubat günün kelimesi 

. Wordle Türkçe 9 Şubat Günün kelimesini  birlikte öğrenelim. Wordle, Amerikan Josh Wardle tarafından yapılmış bir oyun olan yeni nesil kelime oyunlarından biridir. Yabancı sitelerde tanıtımı yapıldı ve birçok ünlü tarafından oynandı. 

9 Şubat Wordle günün kelimesi Safra oldu

8 Şubat Wordle günün kelimesi Berat olmuştu.

Wordle nasıl oynanır?

Kelime oyunu 2021'in son aylarında geldi. Oyun 5 harfli bir kelime tahmin oyunudur. Oyunda en fazla 6 hakkınız var ve sırayla 5 harfli kelimeyi tahmin etmeye çalışın. Sitede sadece oyun oynayabilirsiniz. Şu anda mobil uygulama yok. Oyunun Türkçe versiyonunu Google arama motoruna Wordle TR yazarak oynayabilirsiniz.

Wordle Wordle günün kelimesi Wordle 9 Şubat