X Protocol Coin nedir, projesi ne? POT Token hakkında bilgiler

TAKİP ET

X Protocol Coin nedir? X Protocol Coin projesi nedir? POT Token nedir? POT Coin nedir? Merak ettiğiniz tüm soruların cevapları haberimizde yer almaktadır. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

X Protocol (POT Coin) nedir?

Merkezi olmayan, güvenli ve hızlı bir köprüleme çözümü sağlayan Polkadot tabanlı bir zincirler arası protokol olan X Protocol, varlık tahmini analizini, zincirler arası yönetimi ve heterojen zincirlerde veri toplamayı gerçekleştirmeyi ve açık bir uygulama ekosistemi aracılığıyla iş uygulama senaryolarını genişletmeyi amaçlar.
Kaynak tarafından oluşturulan X Protocol, oyun ve arazi ekonomi modeli ile Rust dili ile kullanılmaktadır ve Metaverse+ uygulamasıdır.
X Protocol (POT Coin) özellikleri
-NFT
-Sosyal
-Çapraz Zincir
-Tahmin piyasası
-DeFi
Sürdürebilir nakit akışını elde etmek için X Protocol ticari uygulamalar geliştirerek, uygulama ekolojisi kuraraktan da fazla ticari uygulamaları yayılacaktır.
POT Coin dağılım
*Bağış toplama: Yatırıma göre kilit açılacaktır. Toplam dolaşımın %25’i
*Likidite Havuzu: Uniswap ve diğer borsalarda likidite, üç yıllık doğrusal kilit açma uygulanacaktır. Toplam dolaşımın %15’i.
*Pazarlama ve Halkla ilişkiler fiyatı: Pazarlama, iş birliği ve değişim listesinde kilit 3 yıl içinde açılacaktır. Toplam dolaşımın %15’i.
*Takım ve Danışman: Toplam dolaşımın %10’u.
*Yelid- Tarım için ayrılan havuz: Ana ağda sonra ağ teşviki için toplam sirkülasyonun %35’i. 
Gate.io borsasından komisyon indirimli olarak GAN Coin satın alabilirsiniz. 


 

x protocol coin pot token pot coin