X ve Z kuşağının çatışmasını anlatan diziden ilk görüntüler! İşte Netflix'de yayınlanacak 'Kuş Uçuşu'

TAKİP ET

Netflix için hazırlanan 'Kuş Uçuşu' dizisinin başrollerinde Miray Daner, Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol oynuyor. Diziden ilk görüntüler de geldi…

Reklam
Reklam

Günümüzde ‘Z kuşağı’, ‘X kuşağı’ gibi kavramları sıklıkla duyuluyor. Hala birçok kişi da X mi, Z mi kuşağında olduğunu bilemiyor. Fakat bu terimler hayatın büyük bir kısmında gittikçe yer edinmeye başladı.
Geçen günlerde de Z kuşağı ve X kuşağının çatışmasını anlatan bir dizinin geleceği duyurulmuştu. Günümüzde bu terimin sohbetleri birçok yerde yapılıyor ve karşımıza çıkıyor. Bir dizi aracılığıyla ekranlarda izlenecek olması da büyük bir merak uyandırdı. Bugün Netflix’te yayınlanacak olan ‘Kuş Uçuşu’ dizisiyle ilgili merak uyandıracak ilk görüntüler de paylaşıldı.

3 Haziran’da Netflix’te izleyicilerle buluşacak

Netflix’den yayınlacak olan ‘Kuş Uçuşu’ dizisinde aldığı pek çok rolle karşımıza çıkan başarılı oyuncular Miray Daner, Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol başrolleri paylaşıyorlar. X kuşağı ile Z kuşağını temsil eden iki kadın olarak Daner ve Akalay oynuyor. Oyuncular diziden gelen ilk görüntülere göre tam anlamıyla rolleriyle bütünleşmiş gözüküyorlar.



Gelen görüntüler içinde başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol’un çok fazla görüntüsüne rastlanmıyor. Fakat paylaşılan fotoğrafta İbrahim Çelikkol’un ‘sert’ bir imaja sahip olduğu fark ediliyor. Ancak oyuncuların rolleriyle alakalı ve dizinin işleyişine dair ayrıntılı bilgiler için biraz daha beklememiz gerekecek gibi gözüküyor. Kuş Uçuşu dizisi, 3 Haziran tarihinde izleyicilerle Netflix üzerinden buluşmak için hazırlanıyor.

X ve Z kuşağı nedir?

X kuşağı daha çok 1965-1980 yılları arasında doğanlar, Z kuşağı ise 2000 yılı ve sonrası doğumlular için kullanılan bir terim olarak karşımıza çıkıyor. X kuşağı iş yaşamına sadık, aynı işte tutunabilen, kanaat duyguları yüksek olan kişiler. Teknoloji devrimine denk gelmiş olduklarından zorunlu olarak kullanan bir kuşaktır. Z kuşağının çalışma hayatı henüz tam başlamamıştır. İlişkileri güçlü, ancak yaptıkları işlere sadakatsiz, azimli ve hırslı olarak tanımlanabilecek, fakat çabuk sıkılan bir kuşak olarak görülmektedir.