Yabancı uyruklu şahıs karakolda dehşet saçtı! Yumruk attığı polisin silahını aldı 2 polisi vurdu

TAKİP ET

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde duyanları dehşete düşüren bir olay yaşandı. Gözaltına alınan yabancı uyruklu 1 şahıs önce polis memuruna yumruk attığı ardından da belinden silahı alarak rastgele ateş açtı. Açılan ateşte iki polis memuru yaralanırken şüpheli ise bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Reklam
Reklam

Olay, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 19 Haziran pazar gecesi Cumhuriyet Polis Merkezi amirliğinde meydana geldi. Hastane odasında kendisini kilitlerim ve intihar girişiminde bulunan yabancı uyruklu 32 yaşındaki A.T. İfadesi alınmak üzere Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. İfadenin ardından serbest bırakılan şahıs polis merkezinden çıkarken polis memuruna yumruk attı. Polis memuru kafasını beton zemine vurularak yaralandı.

Yabancı uyruklu şahıs Bu sırada polis memurunun belinden düşen silahı alarak çevreye rastgele ateş etmeye başladı. Olay yerinde bulunan komiser yardımcısı ı K.B. ve O.G. açılan ateşle yaralandı. Çevreyi Ateş açan yabancı uyruklu şahıs ise polis ekipleri tarafından sol bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.
 

Polis memuru geçici hafıza kaybı yaşıyor


Yaşanan olayda yabancı uyruklu şahsın yumruk attığı ve kafasını beton zemine çarpan polis memuru V.K.'nın geçici hafıza kaybı yaşadığı öğrenilirken açılan ateşle yaralanan polis memurlarının ise Hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. Olayın ardından vurularak etkisiz hale getirilen yabancı uyruklu şahıs ise hastanede tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.