Yağmur Atacan'dan bölgeye yardım götürenlere uyarı! İzinsiz yola çıkmayın!

TAKİP ET

Dün zorlu hava şartlarında yardım götürmek için yola çıkan Yağmur Atacan Hatay İskenderun'a ulaştı ve çok kritik açıklamalarda bulundu!

Reklam
Reklam

Kahramanmaraş’ta meydana gelen korkunç depremde ikinci günü geride bıraktık. Deprem bölgesinde arama kurtarma ekipleri her geçen gün sayısını artırmaya devam ediyor. bununla birlikte tüm ülke birlik halinde depremzedelere her bakımdan yardımcı olabilmek için binlerce tırı yola çıkardı. Toplanan yardımlarla yola çıkan ve Hatay İskenderun’a ulaşan bir isim de Yağmur Atacan oldu.

Atacan deprem bölgesi için özel aracıyla ya da özellikle izinsiz yardım toplayıp yolu meşgul eden araçlar için çok önemli açıklamalarda bulundu! Tüm yetkili kurum ve kişilerin aynı konuda yaptığı uyarı için bakın Yağmur Atacan neler söyledi!

BİRKAÇ KOLİ İÇİÇN SAKIN YOLA ÇIKMAYIN

Yağmur Atacan sosyal medya hesabında bir video paylaşımı yaparak şu ifadelere yer verdi;

“Arkadaşlar merhaba, şu an Hatay İskenderun Hastanesi önünde getirdiğimiz yardımları indiriyoruz. Yolda hiç değilse binlerce iş makinesi ve vinç geçtik. Petrol istasyonlarında sayısız kuyruk, insanlar yorgun stresli. Lütfen rica ediyoruz; AFAD’la bağlantı kurmadan gerekli izinleri almadan sakın yola çıkmayın. Özel araçlarınızla birkaç koli battaniye için hız yaparak yolları kitlemeyin. İnsanların canının kurtulması sizin battaniyelerinizden çok daha önemli!”