Yalancı dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu?

TAKİP ET

Show TV ekranlarında yayın hayatına iddialı bir şekilde başlayan Yalancı dizisinin final yapacağı iddiası gündem oldu. Yalancı dizisinin sevenleri çıkan final kararı ile büyük üzüntü yaşarken final yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. Peki Yalancı dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Show TV ekranlarında  yayın hayatına iddialı bir şekilde başlayan Yalancı dizisinin final yapacağı iddiası gündem oldu. Yalancı dizisinin sevenleri çıkan final kararı ile büyük üzüntü yaşarken final yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrolü paylaştığı Yalancı dizisinin final yapacağı haberleri gündem oldu. Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmaz gibi başarılı oyuncuların bulunduğu Yalancı dizisi final yapacak. 

Yalancı dizisi ne zaman final yapacak?

Show TV ekranlarında yayınlanan Süreç Film'in uyarlama dizisi olarak yayın hayatına başlayan Yalancı dizi Cuma akşamları seyircisi ile buluşurken Aziz dizisinin başlamasıyla yayın gün değişmiş ve Salı akşamları ekranlara gelmeye başlamıştı. Bir öğretmenin başına gelen olayı ispat etmek için verdiği büyük mücadeleyi konu alan Yalancı dizisinin 10. bölümde final yapacağı açıklandı. 

Yalancı dizisinin konusu nedir?

Yalancı dizisinde Deniz ve Mehmet Emir'in çıktıkları bir akşam yemeğinden sonra hayatları altüst olmaktadır. Hem Deniz hem de Mehmet Emir yakınlarına yaşanan gece hakkında farklı şeyler anlatır. bu durumda yalancının kim olduğu merak konusu olur. 
Zeki, yetenekli ve kendini işine adamış olan Deniz edebiyet öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrahtır ve oğlu ise Deniz'in öğrencisidir. Uzun zamandır hayatlarına kimseyi sokmamış olan Deniz ve Mehmet Emir'in arasında yaşaşan çekimle beraber ilk önce bir akşam yemeğine çıkarlar ve hayatları altüst olur. Onların çıktığı masum bir yemek yakınlarına karşı büyük yıkımlar gerçekleştirir. O gece yaşaşanları sadece Deniz ve Mehmet Emir bilirken ikiside geceyi farklı şekilde anlatır yapmaları gereken şey ise olayı ispat etmektedir. 
Yalancı dizisinin hikayesinin iki yüzü vardır ama gerçek tektir. Ama şimdi herkesten kendini gizlemektedir. 

yalancı yalancı dizisi final mi yapıyor