Yalı Çapkını dizisinde şaşırtan ayrılık! Usta oyuncu sessiz sedasız gitti, veda sahnesi bile yazılmadı

TAKİP ET

Yalı Çapkını ekranda fırtına gibi esmeye devam ederken ayrılık haberleri de peşpeşe geliyor. Diziden bir oyuncu daha sessiz sedasız ayrıldı. Usta oyuncuya veda sahnesi bile yazılmadı.

Reklam
Reklam

Star TV’de Gülseren Buğdaycıoğlu’nun kitabından uyarlanarak ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi yine fırtına gibi esmeye devam ediyor. Dizinin her bölümü olay yaratırken reyting rekorlarına da doymuyor. Bir yandan da yeni başlamasına rağmen dizide yaprak dökümü yaşanıyor. Yalı Çapkını dizisinden bir ayrılık haberi daha geldi. Bu defa usta oyuncu sessiz sedasız diziden ayrıldı.

Sezonun en flaş yapımı olan Yalı çapkını dizisinden peş peşe ayrılık haberleri geliyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı diziden bir veda daha yaşandı. Diziye veda eden isim ise Necip Usta karakterine hayat veren Menderes Samancılar oldu.

SESSİZ SEDASIZ DİZİDEN AYRILDI

Kolsuz Usta lakabı ile bilinen Necip usta karakterine hayat veren usta oyuncu Menderes Samancılar’ın Yalı Çapkını dizisinin kadrosundan ayrıldığı öğrenildi. Üstelik ünlü oyuncuya veda sahnesi bile yazılmadı. Son olarak Ferit’in patronu olarak dizide görünen Menderes Samancılar, bir daha da izleyici karşısına çıkmadı. Senaryoda yaşanan bu kopukluğa izleyici de tepki gösterdi.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Diğer yandan Menderes Samancılar’ın Yalı çapkını dizisinden ayrılığı sonrasında yeni anlaşmasını da yaptığı öğrenildi. Usta oyuncu Adana’da çekilen ve başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ile Berkay Ateş'in bulunduğu "Magarsus" dizisinin kadrosuna katıldığı ortaya çıktı.