Yalı Çapkını Gülgün rolü ilk o ünlü isme teklif edilmiş! Camdaki Kız için de adı geçmişti

TAKİP ET

Star TV ekranlarında yayınlanan ve yeni sezonun en iddialı yapımları arasında olan Yalı Çapkını dizisi ilgiyle izlenmeye devam ediliyor. Gerçek bir hayat hikayesinden ekrana uyarlanan Yalı Çapkını dizisini izleyiciler çok sevdi. Ferit ve Seyran'ın hikayesi izleyiciyi kısa sürede etkilerken dizinin oyuncu kadrosu da bir hayli beğenildi. Dizide Ferit'in annesi Gülgün'ün gelini Seyran'a kızı gibi yaklaşması ve sevecen tavrı izleyicinin çok hoşuna gitti.

Reklam
Reklam

Yalı Çapkını’nın Gülgün annesi her yeni bölümde kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Seyran’a yaklaşımı ve dizideki çıkışları izleyiciyi olumlu anlamda etkilerden izleyiciler ise ekranda uzun zamandır böyle iyi geçinen gelin-kayınvalide konusunun işlenmediğini ve Seyran ile Gülgün arasındaki bu bağın bozulmadan devam etmesini istediklerini söylüyor. Yalı Çapkını’nda Gülgün karakterine ünlü oyuncu Gözde Kansu hayat veriyor. Ancak bu karakterle ilgili daha önce yakından tanıdığımız ünlü bir isme teklif yapıldığı iddia edildi. Daha önce Camdaki Kız dizisinde Cana karakterini canlandırması için teklif yapılan ancak bu teklifi kabul etmeyen Defne Samyeli’ye Gülgün karakteri için de teklif yapıldığı öne sürüldü.

GÜLGÜN ROLÜ İÇİN TEKLİF GİTMİŞ

Ünlü sunucu, oyuncu ve şarkıcı olan Defne Samyeli, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle magazin manşetlerinde sık sık adından söz ettiriyor. Yıllardır formunu koruyan ve güzelliğiyle dillerden düşmeyen Samyeli’nin on parmağında on marifet. Sunuculuktan sonra oyunculuğa adım atan ve güzel sesiyle şarkıcılıkta da başarılı olan Samyeli, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlama olan fenomen dizi Camdaki Kız’ın Cana’sı için rol teklifi almıştı. Ancak ünlü isim bu rolü kabul etmedi. Defne Samyeli’nin şimdilerde izlenme rekorları kıran ve yine gerçek bir hayat hikayesinden uyarlama olan Yalı Çapkını dizisindeki Gülgün rolü için de teklif aldığı iddia edildi.

YALI ÇAPKINI GÜLGÜN ÇOK SEVİLDİ

Defne Samyeli’nin Gülgün rolünü kabul etmediği ve daha sonra bu rol için Gözde Kansu’ya teklif götürüldüğü de iddialar arasında. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi oyuncuların yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Gülgün rolünde ünlü oyuncu Gözde Kansu yer alıyor. Ferit’in annesi Gülgün2e hayat veren Gözde Kansu, dizideki başarılı performansıyla çok beğenildi ve kısa sürede izleyicinin sevgisini kazandı.