Yalı Çapkını izleyicisi merak içinde! Kadrodan iki oyuncu daha çıkıyor, Survivor'a katılacağı için diziden ayrılıyor

TAKİP ET

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, yeni bölümleriyle ekranda fark yaratmaya devam ediyor. Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla herkesin en çok izlediği yapım haline gelen dizinin yeni bölümleri hiç kaçırılmıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden ekrana uyarlanan sevilen dizi Yalı Çapkını ile ilgili tüm gelişmeler de yakından takip ediliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda son dönemde ayrılık haberleri sıklaşmaya başladı. İlk olarak Cansu Fırıncı ayrılığı yaşandı. Hemen ardından dizisinin Necip Usta's

Reklam
Reklam

Ferit ve Seyhan’ın hikayesi izleyiciyi ekrana kilitlerken diziyle ilgili tüm detaylar büyük bir merakla takip ediliyor. Hem yeni bölümlerde yaşanacaklar hem de diziyle ilgili tüm detayları sosyal medya üzerinden takip etmeye devam eden izleyiciler dizinin oyuncu kadrosunda yer alan bir isimle ilgili iddiaların ardından merak içinde kaldı. Diziye farklı bir renk katan ve sevilen karakterler arasına adını yazdıran Abidin’e hayat veren oyuncu Ersin Arıcı’nın diziye veda edeceği konuşuluyor. Ayrıca Abidin’le çok yakıştırılan Seyran’ın ablası Suna’nın da diziden ayrılacağı iddia ediliyor.

YALI ÇAPKINI’NIN ABİDİN’İ İLE İLGİLİ BOMBA İDDİA

Yalı Çapkını dizisinde Ferit’in en yakınlarından biri olan Abidin’e hayat veren oyuncu Ersin Arıcı’nın Survivor 2023 kadrosunda yer alacağı iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından Abidin karakterinin Yalı Çapkını dizisine veda edeceği konuşulmaya başlandı. Yalı Çapkını izleyicisi Abidin’i çok sevdi. Ersin Arıcı’nın Survivor’a katılmak için diziden ayrılacağı iddiaları gündemdeki yerini korurken henüz oyuncudan veya yapım ekibinden bu iddiaları doğrulayan bir açıklama gelmedi.

SUNA DA AYRILABİLİR

Dizideki ayrılık iddialarından biri ise Seyran’ın ablası Suna karakterine hayat veren Beril Pozam’la ilgili. Güzel oyuncu Beril Pozam’ın da diziye veda edeceği konuşuluyor. Dizideki hikayesi merak edilen Suna’nın kadrodan ayrılacağı iddiaları Yalı Çapkını izleyicisini adeta ayağa kaldırdı. Dizinin hayranları Suna ve Abidin’i birbirine çok yakıştırıyor ve dizide Suna ve Abidin aşkı izlemek istiyor. Bu sebeple izleyiciler ne Suna’nın ne de Abidin’in diziden ayrılmasını istemiyor. Yalı Çapkını’nın Suna’sı Beril Pozam’ın diziye veda edeceğine dair iddiaları doğrulayan herhangi bir açıklama bulunmuyor.