Yalı Çapkını'nda son dakika! Ünlü oyuncu diziye veda ediyor, 11. bölümde olmayacak!

TAKİP ET

Yalı Çapkını dizisinde beklenmedik bir ayrılık gündeme geldi! O isim 11. bölümden itibaren dizi kadrosunda yer almayacak. Yalı Çapkını'na veda eden oyuncu kim?

Reklam
Reklam

Yayınlanan her bölümü ile izlenme rekorları kıran sezonun en gözde dizisi Yalı Çapkını’nda beklenmedik bir ayrılık yaşandı. İlk bölümü ile beklediği performansı yakalayamayan ancak ikinci bölümünden itibaren gerek Türk televizyon dünyasında gerekse de sosyal medya platformlarında en popüler dizi olmayı başarıyor.

Diziye veda eden oyuncu kim?

Yalı Çapkını dizisinin bu hafta 11. bölümü ekranlara gelecek. Ancak yayınlanacak olan bölümde diziye bir ünlü isim veda etmiş olacak. O ismi duyanlar çok şaşkın! İşte diziye veda eden o isim…

Başrollerinde Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi kadrosuna bir oyuncu veda ediyor.

Cansu Fırıncı diziye veda ediyor

Korhanlar Yalısı’nda kahyalardan biri olan İbrahim karakterine hayat veren Cansu Fırıncı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak diziden ayrıldığını duyurdu. Haberi duyanlar şaşkınlığına engel olamazken ortaya dizide yaşanan olaylı sahnelerden dolayı ayrıldığı iddiaları ortaya atıldı. İbrahim karakterine hayat veren Cansu Fırıncı 11. bölüm sahnelerinde yer almayacak.