Yalı Çapkını'nın hovarda Ferit'i Mert Ramazan Demir sesi ile mest etti

TAKİP ET

Star TV ekranlarında fırtına gibi esen Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir sesi ile adeta büyüledi. Son zamanların gözde isimlerinden olan Demir, söylediği şarkı ile izleyenleri hayran bıraktı.

Reklam
Reklam

Yeni sezonda Star TV'nin flaş yapımlarından olan ve reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi zaman zaman tartışma konusu olsa da izlenme oranlarını her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Son bölümü ile yine reyting rekorları kıran dizi sosyal medyanın da gündeminde. Bu defa Yalı Çapkını dizisinde hovarda Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir’in sesi sosyal medyaya damga vurdu. Dizide Ferit karakteri gitarı eline alıp şarkı söylerken sesini duyanlar kulaklarına inanamadı.

Sesi ile hayran bıraktı

Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir, Bu defa gitarı eline aldı ve şarkı söyledi. Dizide Mert Ramazan Demir’in sesini duyanlar kulaklarına inanamadı. Hem yakışıklılığı hem de oyunculuk performansı ile dikkat çeken Mert Ramazan Demir in sesini de güzel olması izleyicileri adeta mest etti.

Yine reyting rekorları kırdı

Diğer yandan Yalı Çapkını dizisi ekranda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sezonunun rekorunu kıran ve çift haneli izlenme rakamlarına ulaşan yalıçapkını bu hafta kendi rekorunu kırdı. Zaman zaman tartışmaların hedefinde olsa da izleyiciler yalıçapkını dizisini severek takip etmeye devam ediyor.