Yalı Çapkını son sahne viral oldu! Seyran ve Ferit'in ateşli öpüşmesi gündemi yıktı geçti…

TAKİP ET

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'den rekor kıran tutkulu öpüşme sahnesi hakkında yorum geldi. İşte ikilinin yaptığı yorum…

Reklam
Reklam

Sezonun en iyisi olmaya aday, reyting rekorları kıran diziden rekor kıran yeni bir sahne daha geldi Yalı Çapkını 13.bölümde son sahne ile sosyal medyanın gündem olmayı başardı. Ülkeyi terk edip New York’a gitmeye karar veren Ferit’i durdurmak için havalimanına giden Seyran, Ferit’i sözleriyle ikna edemeyen Seyran çareyi Ferit’i öperek bulmaya çalışıyor.

Rekor kırdı!

Çift arasında geçen uzun öpüşme sahnesi sosyal medyada 6 milyondan fazla izlenmeye ulaşarak izlenme rekorları kırdı. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir; yaşanan sahnenin ardından ilk kez sessizliklerini bozarak öpüşme sahnesi hakkında yorum yaptılar.

‘Aga be, paramparça oldum’

Seyran ve Ferit’in öpüşme sahnesini izleyen Pelin ve Yusuf’un acıklı halleri için Afra Saraçoğlu “aga be” yorumunu yaparken Mert ramazan Demir ise “paramparça oldum” yorumlarını kullandı.

Kubilay Aka ile kavga etmişti

OGM Pictures'in Mecidiyeköy'de gerçekleşen yılbaşı partisinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yakınlaştığı iddia edildi. Partide bulunan Kubilay Aka’nın bu durum karşısında Mert Ramazan Demir ile tartıştığı iddia edildi. Kubilay Aka; Afra Saraçoğlu’nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’nun yakın arkadaşıdır.