Yalı Çapkını Yusuf'u rolüne fazla kaptırdı! Roldü, gerçekten aşık oldu

TAKİP ET

Yalı Çapını dizisinde Seyran'ın eski sevgilisi Yusuf rolündeki Umut Gezer rolü gerçek oldu

Reklam
Reklam

Star TV ekranlarında yayınlanan ve yıla damgasını vuran en başarılı dizilerden Yalı Çapkını dizisinde bir set aşkı gerçeğe mi dönüşüyor? Seyran’ın eski sevgilisi olarak dizde yer alan, önce korkaklığından ses çıkaramayan ancak, sonrasında aşkına sahip çıkmak isteyen Yusuf ilerleyen bölümlerde Seyran2ın akrabası olduğunu ve okul için iş aradığı yalanını söyleyerek yalıda çalışmaya başladı!

Yalıya gelerek Seyran ve Ferit arasındaki gerginliği artıran Yusuf son zamanlarda Dicle ile arasındaki yakınlaşmadan dolayı Seyran’ı unutmuş gibi görünüyor! Yusuf karakterine hayat veren Umut Gezer geçtiğimiz günlerde magazin gündemlerine konu olmayı başarırken bu kez de rolüne fazla kaptırarak gerçek olan bir aşk ile gündem oldu!

BİLBORDLARDA GÖRDÜ

Umut Gezer sosyal medyada yaptığı bir paylaşım ile gündeme bomba gibi düştü! Umut Gezer’in paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Metroda arkadaşımla gidiyorduk. Afra’nın billboardlarını gösterince rolden çıkamayıp SeĞyran marka yüzü olmuşsun dedim bir an” diyerek random ifadelerini kullandı!