Yalnız Kurt dizisi kaç bölümden oluşuyor? dizi kaç sezon yayınlanacak?

TAKİP ET

ATV ekranlarının yeni gözdesi olan Yalnız Kurt dizisi ilk bölümü ile 28 Ocak 2022 Cuma akşamı ekran karşısında seyirci ile buluştu. Yalnız Kurt dizisi daha ilk bölümden seyirci tarafından çok beğenildi ve adeta izlenme rekorları kırdı. İlk bölümünün yayınlanması ile şimdiden 8.08 reyting sonucuna ulaşan yapım, Cuma akşamlarının da en çok izlenen yapım oldu. Yalnız Kurt dizisi final tarihi belli mi? Dizi kaç bölümden oluşuyor? işte detaylar

Reklam
Reklam

Yalnız Kurt dizisi 2022 yılının sezon sonunda final yapmayacak sezon finali yapacak. ATV ile Yalnız Kurt dizi yapımcısı olan Osman Sınav arasında da ilk sözleşme sezon sonuna kadar yapıldı. Yalnz Kurt dizisi Haziran ayı 2022 tarihine kadar kesin yayın sözleşmesi yaparak ATV ekranlarnda olacaktır. Yeni dizi Yalnız Kurt, sezona çok iyi bir şekilde giriş yaptı fakat ilerleyen zamanlarda elde etmiş olduğu bu başarısı düşüşe geçse dahi ATV bu diziyi yayınlamak zorundadır. Osman Sınav gibi bir yapımcı da zaten asla 7 bölüm ya da 8 bölüm yayınlanacak olan bir yapıma sözleşme yapmayarak imzalamayan bir yapımcıdır. Bu yüzden de Yalnız Kurt dizisinin ekran başına geçmesi de Ocak ayı sonuna kaldı. Hiçbir sebepten dolayı da dizi ne olursa olsun ekranlardan kaldırılmayacak.

Yalnız Kurt dizisi final tarihi belli mi?
Yalnız Kurt dizisi 18. bölüm ile 27 Mayıs 2022 Cuma gününde sezon finali ile ekranlara gelecek ve kısa bir süreliğine izleyicisine veda edecek. Ancak, dizi Mayıs 2022 tarihinde 5 ile üzeri bir reyting sonucu almaya devam eder ise 2. sezonu da ekranlara gelmeye başlayacak. Eğer ki dizi reyting sonuçlarında hızlı bir şekilde düşme meydana gelir ise Yalnız Kurt dizisi Haziran ayında final yapacak ve böylelikle de ekranlara veda edecektir. Ancak, Osman Sınav hiçbir şekilde gelecek vaad etmeyen bir diziyi birkaç bölüm daha para kazanması için devam ettirmeyen bir yapımcı kişiliğine sahiptir. 

Yalnız Kurt dizisi kaç bölümden oluşmaktadır?
Ekranların yeni gözdesi Yalnız Kurt dizisi ilk sezonunu 18 bölüm olarak geçirecek. Ancak dizinin hangi tarihte sezon finaline gideceğini ise ATV kanalı ile yapımcısı son haftalarda bir araya gelerek birlikte kararlaştıracaklardır. 

Yalnız Kurt dizisi kaç sezon yayınlanacak?
Dizi en az 2 sezon boyunca ATV ekranlarında izleyici karşısında olacak şekilde bir planlama ile yola çıktı. Dizinin birinci sezonunu tamamlamasınn ardından 2022 yılının yaz aylarında 2. sezon için çalışmalara başlanacak. Yalnız Kurt dizisi bir fedainin hikayesini anlatmaktadır ve dizinin 1. sezonun sonunda Golyat adı verilen canavarın en büyük adamının öldürülmüş olması halinde diziye yeni bir düşman karakter getirilecek ve dizi bu şekilde kaldığı yerden hikayesini izleyicisine aktarmaya devam edcektir.

Yeni dizi Yalnız Kurt beğeni üstüne beğeni aldı!
Ekranlarda boy göztermeye başlayan Yalnız Kurt dizisi henüz ilk bölümü yayınlanmasına rağmen izleyici tarafından çok beğenildi ve dizinin oyuncu kadrosunda dünyaca ünlü oyuncular olmasa bile ekrana taşıdığı hikayesi ile şimdiden tüm eksiklerini kapatmış durumdadır. Yalnız Kurt dizisi, bu derece kaliteli olan hikayesini ekranlara taşımaya devam ederse eğer öyle görünüyor ki daha çok uzun seneler boyunca ekranlarda bizimle birlikte olmaya devam edecek.

Yalnız Kurt dizi reyting sonuları nasıl?
28 Ocak 2022 Cuma günü ATV ekranlarında ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Yalnız Kurt dizisi henüz birinci bölümü yayınlanmış olmasına rağmen Totalde 8.08 reyting sonucu ile 1. sıraya yükseldi ve AB 'de de 6.47 reyting sonucu alarak1. sıraya adını yazdırmış oldu.

yalnız kurt dizisi ne zaman final yapacak? yalnız kurt dizisi aç bölümden oluşuyor? yalnız kurt kaç sezon yayınlanacak? yeni dizi osman sınav atv yalnız kurt