Yalnız Kurt konusu nedir? Kurtlar Vadisi'ne benziyor mu, Kurtlar Vadisi'nin devamı mı?

TAKİP ET

Ekranlarda yerini alacak olan Yalnız Kurt dizisi birçok kişinin dikkatini çekti. ATV ekranlarında izleyici karşısına geçecek olan dizi pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Türkiye'deki olayları konu alan dizinin oyuncuları, senaristi merak ediliyor. Dizinin Kurtlar Vadisi dizisine benzeyip benzemediği de merak edilen bir diğer konu. Peki, Yalnız Kurt oyuncuları kim? Yalnız Kurt senaristi kim? Yalnız Kurt, Kurtlar Vadisi'ne benziyor mu? İşte merak edilen tüm detaylar...

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında izleyici karşısında olacak Yalnız Kurt dizisi gerek konusu, gerek yapımcısıyla ilgi çekiyor. 28 Ocak 2022 Cuma günü ekranlarda yerini alacak olan dizinin başrollerinde ise Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay yer alıyor. Türk yapımı aksiyon ve drama türündeki dizi ilgi çekmeye devam ediyor. Peki, Yalnız Kurt oyuncuları kim? Yalnız Kurt senaristi kim? Yalnız Kurt, Kurtlar Vadisi’ne benziyor mu? Yalnız Kurt konusu nedir? Kurtlar Vadisi'nin devamı mı? İşte merak edilen tüm detaylar...

 

YALNIZ KURT NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yalnız Kurt dizisinin ne zaman başlayacağı da izleyiciler tarafından merak ediliyor. ilk bölümüyle ATV ekranlarına gelecek olan Yalnız Kurt dizisi 28 Ocak 2022 Cuma akşamı yayınlanacak.

 

YALNIZ KURT KONUSU NEDİR? 

Yalnız Kurt dizi yayınlanan ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çekti. Sinegraf imzalı, Türk yapımı aksiyon ve dram türünde yer al yer alan Yalnız Kurt dizisi, Golyat'a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekranlara taşıyor. İlk dakikalardan gözleri üstüne toplayan dizide Golyat’ın ne demek olduğunu birçok izleyici araştırmaya başladı. Golyat, harita üzerinde ülkelerin sınırlarını değiştiren, ülkeleri küçük parçalara bölen, hükümetleri darbeyle devirip kendi yandaşı kukla hükümetler kuran, ekonomik tetikçilik yapan, etnik ayrımcılığı körükleyip iç karışıklıklar çıkaran, Allah adıyla insanları ağına düşürüp aldatan, terör örgütleri ve cemaatler kuran, var olan mevcut terör örgütlerini kendi amaçları doğrultusunda taşeron olarak kullanan küresel emperyal bir güçtür.

Ayrıca dizi, Türkiye'nin geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını da ele alıyor. Toplumsal kırılmaların ışığında iyilerle kötüler arasında amansız mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktaları da ekrana taşınacak.

 

YALNIZ KURT SENARİSTİ KİM?

Dizinin başrollerinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay yer alıyor. Birbirinden yetenekli oyuncuların olduğu dizinin yönetmenliğini ise Çağatay Tosun yapıyor. Yapımı Sinegraf tarafından üstlenen Yalnız Kurt’un yapım süpervizörlüğünü ise Yusuf Ömer Sınav yapıyor. Senaryosu Murat Koca ve Ali Alper Erze tarafından kaleme alındı. Dizinin yapımcılığını ise Osman Sınav üstleniyor.

 

YALNIZ KURT KURTLAR VADİSİ’NE BENZİYOR MU? KURTLAR VADİSİ'NİN DEVAMI MI?

Birçok kişi tarafından merak edilen dizinin Kurtlar Vadisi’ne benzeyip benzemediği de tartışma konusu oldu. Birçok yorumcu konu itibariyle Kurtlar Vadisi’ne benzeyeceği yorumunda bulundu. Türkiye’deki eski olayları darbeleri, cinayetleri konu olan dizinin Kurtlar Vadisi’ne benzeyeceği düşünülüyor. İzleyicilerin bazıları ise dizi için “ Kurtlar Vadisi 2 geliyor.” yorumunda bulundu.

 

YALNIZ KURT OYUNCU KADROSU 

İlk bölümü 28 Ocak 2022 Cuma akşamı ATV ekranlarında yer alacak dizi oyuncularıyla, konusuyla birçok kişinin dikkatini çekti. İzleyiciler dizinin konusunu araştırırken oyuncu kadrosu da fazlasıyla dikkat çekiyor. Türkiye’deki olayları cinayetleri, darbeleri konu alan dizide hangi oyuncuların olduğu ve hangi karakterleri canlandıracağı araştırılıyor. İşte dizinin oyuncu kadrosu ve canlandırdığı karakterler;

Cihan Ünal – Davut Bahadır

Damla Colbay – Sare Türkmen

Hasan Deniz Yaran – Altay Kurtoğlu

Murat Han – Doğan Sakınma

Deniz Evin - Sefer

Yaprak Medine - Mira

Kürşat Alnıaçık,

Polat Bilgin,

Gökhan Soylu.

yalnız kurt konusu yalnız kurt oyuncu kadrosu yalnız kurt kurtlar vadisine benziyor mu Yalnız Kurt ne zaman başlıyor