Yalnız Kurt'un 2.bölüm fragmanı 4 Şubat 2022 Cuma

TAKİP ET

ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt'un heyecan dolu ilk bölümünün ardından insanlar Yalnız Kurt 2. bölümde neler olacak? Yalnız Kurt'un 2.bölüm fragmanı 4 Şubat 2022 Cuma terimlerini internet üzerinden araştırıyor. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

ATV’nin yeni iddialı dizisi Yalnız Kurt heyecanlı ve başarılı bir ilk bölümü geride bıraktı. 28 Ocak 2022 Cuma günü yayın hayatına başlayan Yalnız Kurt dizisi kaliteli oyuncu kadrosu ve ilgi çekici senaryosu ile dizi severlerin gündeminin üst basamaklarında kendisine yer bulmayı başardı. Yalnız Kurt dizisinin 2. bölümü fragmanını izlemek isteyenler arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Peki Yalnız Kurt dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

ATV Yalnız Kurt Dizisi Konusu Nedir?
Golyat isimli global bir güce karşı mücadele veren Altay adındaki bir adamın hikayesi ATV ekranlarına taşınacak. Dizinin Kurtlar Vadisi tadında olacağı söylentileri de izleyenlerin diziden beklentisini iyice arttırmış durumda. 
ATV Yalnız Kurt Dizisi Oyuncuları Kimler?
ATV’nin fenomen olmaya aday dizisi Yalnız Kurt’un oyuncu kadrosunda Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han, Kürşat Alnıaçık, Polat Alım, Hilmi Özçelik, Göktan Oktay Göztepe gibi isimler yer alıyor. Dizinin yapımcılığını Osman İmtihan, direktörlüğünü Çağatay Tosun, senaristliğini Murat Koca ve Ali Alper Erze yapıyor. 
Yalnız Kurt 1. Bölümde Neler Oldu?
Kurdoğlu lakabıyla hayatına devam eden Altay geçimini kafes dövüşlerine çıkarak kazanmaktadır. Minik kızının tehlikeye girmesi üzerine Altay’dan yardım isteyen Esra sevgilisi Doğan ile beraber bu olayın peşine düşer. Esra’nın kızını kurtarmaya çalışan Altay bir zaman yolculuğu yaparak kendisini 1950’lilerin Türkiye’sinde yaşayan Davut Bahadır’ın yanında bulacaktır.

ATV Yalnız Kurt Yalnız Kurt 2. bölüm fragman