Yalnız Seni Sevdim filminin konusu nedir?

TAKİP ET

Yalnız Seni Sevdim, romantik-komedi türünün sevilen filmlerindendir. Filmin konusu nedir? Sevilen filmin konusu ve oyuncularına haberimizde yer verilmiştir.

Reklam
Reklam

Yalnız Seni Sevdim filminin konusu nedir?

Filmin yönetmen koltuğunda Marco Ponti oturmaktadır. Yönetmen, Yalnız Seni Sevdim filmi ile tanınmıştır. Filmde, İtalya’nın güzel semtleri kullanılmıştır. Aile üyelerinin birbirlerinden farklı hayat hikayeleri anlatılmaktadır. Romantik-komedi türündedir. Dram duyguları da ağır basmaktadır.

Film konusu

Hikaye, Güney İtalya’nın Puglia bölgesinde geçmektedir. Damiano ve Chiara çiftinin düğün süreci anlatılmaktadır. Parti, eğlence sahneleri yer almaktadır. Filmin ilk sahnelerinde çiftin heyecanına yer verilmiştir.

Don Mim, bölgenin zengin kişilerinden biridir. Damiano’nun babasıdır. Ninella ise Chiara’nın annesidir.

Don Mim ve Ninella seneler önce birbirlerini çok sevmişlerdir. Çocukluk aşkı olan çift, çevrelerinden tepki gördüğü için ayrılmıştır.

Filmin ilerleyen sahnelerinde diğer aile üyeleri tanıtılmaktadır. Görsel manzaralar eşliğinde tatlı diyaloglara yer verilmiştir.

Filmin IMDB puanı 5,5 olsa da oldukça beğenilmiştir.

Oyuncular

Riccardo Scamarcio – Damiano Scagliusi

Laura Chiatti – Chiara

Michele Placido – Don Mini

Maria Pia Calzone – Ninella

Eugenio Franceschini – Orlando Scagliusi

Antonella Attili – Matilde

Eva Riccobono – Daniela

yalnız seni sevdim film yalnız seni sevdim film izle yalnız seni sevdim filmi yalnız seni sevdim film yorum yalnız seni sevdim film imdb