Yalnızca bu bankaların kart sahipleri alacak! Meclis onay verdi! 15.000 TL hesaplara yatacak! Her şey hazır!

TAKİP ET

Kamu ve özel bazı bankalar vatandaşlar bağlamında para yardımı için düğmeye basmış durumda. 15.000 TL nakit para tek bir seferde ödenecek. İşte haberimizin detayları

Reklam
Reklam

Vakıfbank ve Akbank bağlamında faizsiz olarak nakit ödeme yapılıyo. Vakıfbank ve Akbank yaptıkları açıklamalar ile 15.000 TL faizsiz olarak ödeme yapacaklar. Banka doğrultusundan tüketici kredisine katılım sağlamak isteyen vatandaşlara kısa sürede yanıt veriliyor. Son günlerde artan faiz oranları ile vatandaşlar, faizsiz kredi imkânı yayınlayan kamu bankalarına ilgi gösteriyor. Vakıfbank ve Akbank ise bu bankaların başında geliyor. Bu bankalar faizsiz olarak kredi vatandaşların hesabına yatırıyor. 



Bugün alan yaşadı! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank 50 bin TL, 100 bin TL, 200 bin TL ihtiyaç kredisi taksit hesaplama tabloları güncellendi


Başvurunuzu hafta sonuna kadar yapın! Mobil ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapanların maaş hesabına 5000 TL yatıyor


Türkiye İş Bankası kimliğiyle gelen vatandaşlara 16.100 TL'lik nakit ödeme yapıyor, şart, kefil ve belge yok


Vatandaş havalara uçtu! O banka 150.000 TL'yi anında hesaba yatırıyor! 4411'e SMS atmanız yeterli


Akşam duyurusu geldi! Devletin bankası herkesin yanında: Tamı tamına 10 bin TL nakit para veriyor! Başvuruyu kaçırmayın!




Vakıfbank ve Akbank faizsiz olarak düzenlediği kampanyaya katılım sağlamak isteyenlere basitlik tanıyor.  Vakıfbank, Katılım Bankası şubelerine giderek prosedür yapmaları gerekiyor. Faizsiz olarak nakit imkânı yayınlayan banka, kredi alacak olan vatandaşlara 15 bin lira tutarlı 3 sene  vadeli ve kar payı ödemeli olarak fırsatlar sunuyor. 

Kamu katılım bankası olarak hizmet veren Vakıfbank ve Akbank şubelerinden yapılacak olan müracaat ile diğer bankalardaki borçlarınızı kapatabilirsiniz. 



Vakıfbank doğrultusundan faizsiz bankacılık pazarında hizmet vermek adına kurulan Vakıf Katılım Bankası da faizsiz finansman desteği sağlıyor. Banka doğrultusundan oluşturulan bildirimde Beyaz eşya, mobilya,elektronik eşya gibi gereksinimleriniz amacıyla gereksinim finansmanından yararalanılabileceği ilan edildi. 

Faizsiz olarak kredi veren bankalar

Vakıf Katılım faizsiz olarak kredi veriyor

Ziraat Katılım faizsiz olarak kredi veriyor

Ziraat Bankası faizsiz olarak kredi veriyor

Halkbank faizsiz olarak kredi veriyor

Vakıfbank faizsiz olarak kredi veriyor

Emlak Katılım faizsiz olarak kredi veriyor

KOSGEB faizsiz olarak kredi veriyor



Albaraka Türk Katılım Bankası faizsiz olarak kredi veriyor

Türkiye Finans Bankası faizsiz olarak kredi veriyor

Kuveyt Türk Katılım Bankası faizsiz olarak kredi veriyor

Vakıf Katılım faizsiz olarak kredi veriyor

Ziraat Katılım faizsiz olarak kredi veriyor

Emlak Katılım faizsiz olarak kredi veriyor

Denizbank faizsiz olarak kredi veriyor

İş Bankası faizsiz olarak kredi veriyor