Yanlış ameliyat kurbanı olan Seren Serengil'in midesi alınmış!

TAKİP ET

Zayıflama uğruna ameliyat masasına yatan Seren Serengil'in yanlış ameliyat kurbanı olduğu ve midesinin alındığı ortaya çıktı. Yeni bir ameliyattan çıkan Serengil'in şuan sağlık durumunun iyi olduğunu açıklayan doktoru, ünlü sunucunun kısa sürede toparlayacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Ünlü sunucu Seren Serengil, bir süre önce kilo vermek için bıçak altına yatmış ve birçok sağlık sorunlarıyla da karşı karşıya kalmıştı. Dumping sendromu hastalığına yakalanan ve 43,5 kilolara kadar inen Seren Serengil, ölüm kalım savaşı verirken yeniden ameliyat olmasına karar verildi ve geçtiğimiz Cuma günü tekrar bir operasyon geçirdi.



Organlarının iflas etmesine az bir zaman kala sağlığına kavuşmak için yeniden ameliyat masasına yatan Seren Serengil'in sağlık durumu merak edilirken dün Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programına telefon ile bağlanan ünlü sunucu, son durumunu anlattı.



Serengil, daha öncesinde yanlış bir mide küçültme ameliyatı kurbanı olduğunu söylerken, bu ameliyatı sırasında doktorlarının midesinin alt kısmını bulamadıklarını aktardı. Aylardır ameliyat için beklediğini ve İzmir'deki doktorunun ameliyatla ilgili videoyu da belki de bu yüzden vermediğini dile getiren Serengil, neden kaçtıklarını şimdi daha iyi anladığını aktardı.



Bütün organlarının birbirine yapıştığını ve aslında ameliyatının 6 saat süreceğini fakat midesi olmadığı için bunun gerçekleşmediğini belirten Seren Serengil, doktorunun kendisine böyle bir ameliyatın 70 kiloda bir insana yapılmaması gerektiğini ve alt mideyi bulamadıklarını söylediğini anlattı.
 

seren serengil yanlış ameliyat sağlık durumu