Yar saçların lüle lüle Evrim sana güle güle! Bir laf Acun Ilıcalı'yı çıldırttı Evrim kendini kapının önünde buldu! Yolun sonu

TAKİP ET

Survivor 2022 All-Star'da sivri diliyle damgasını vuran Evrim Keklik'in bir akrabasının yaptığı paylaşım sonrasında ortalık karıştı.

Reklam
Reklam

Hem Acun Ilıcalı’nın hem Acun Medya’nın hem de TV 8’in göz bebeği olan Survivor 2022 All-Star, Ocak 2022’de yayın hayatına başladı. Survivor tarihinin en çok izlenen senesi olması beklenen Survivor 2022 All-Star’dan reyting beklentileri tam tersini karşıladı. Bir de işin içine özel hayat girince izleyici iyiden iyiye Survivor’dan soğudu. 

Yar saçların lüle lüle Evrim sana güle güle! Bir laf Acun Ilıcalı'yı çıldırttı Evrim kendini kapının önünde buldu! Yolun sonu... Tüm bu olumsuzluklara rağmen bazı isimler var ki, adlarından hem magazinde hem de sosyal medyada söz ettirmeye başrıyor. O isimlerden biri de Evrim Keklik. Survivor 2020’nin olaylı kadını Evrim Keklik, o dönem sivri çıkışlarıyla çok konuşulmuştu. Üzerine bir de Mert Öcal’la adı aşk dedikodularına karışışında iyiden iyiye adından söz ettirdi Evrim Keklik. Yarışma sonrasında hem açıklamaları hem de sosyal medya paylaşımlarıyla adından epey söz ettirdi. Haliyle bu durum onun Survivor 2022’ye katılmasını kaçınılmaz hale getirdi. 



Nisa Survivor'dan diskalifiye olacak zemin hazırlanıyor! 2 kere düştü kaldı 3'ye mahal yok! Sevgilisi Ogeday bile tutamadı


Eski dostlar düşman oldu sen misin Survivor'ı bırakıp giden! All-Star'a Barış yatırımı yapan Acun Ilıcalı davaya hazırlanıyor


Survivor'da deprem! Şampiyon Acun Ilıcalı ile anlaşamadı yarışmadan çekiliyor! Acun resmen bu hamleyle kendi ipini çekti




HER HAREKETİ OLAY KADIN

Evrim Keklik, Survivor 2022 All-Star’da da üzerine yapışan şöhretinden ödün vermiyor. Yine yarışmanın başından bu yana söylemleri ve kavgalarıyla olay yaratan Evrim Keklik bu Survivor’da akıllara zarar bir rekorda elde etti. O da potaya girme rekor. Performansı ilk sezonda olduğu gibi bu sezonda  da beklentilerin çok çok altında kalan Evrim Keklik, sürgün adasına da gitti yokluk adasına da. 6’lı potaya da girdi 4’lü potaya da. Tam 13 pota gören Evrim Keklik, Survivor’dan bir takım kurulacak kadar insan eledi ama kendisi elenmedi. Potada herkesin kabusu haline gelen Evrim Keklik hakkında bu kez akıllara zarar bir iddia ortaya atıldı. Nedeni ise bir akrabasının paylaşımı. 



Geçtiğimiz günlerde Evrim Keklik’in babası ‘yeter artık bu kadar pota Acun Bey, lütfen kızımı eleyin’ çağrısında bulunmuştu. Bu isyan sonrasında Acun Ilıcalı’nın, Evrim Keklik’in babasıyla görüştüğü ve gönlünü aldığı ortaya çıkmıştı. Tam sular durulmuşken Evrim Keklik cephesinden yeni bir paylaşım daha geldi. 

Evrim Keklik’in amcası Twitter’dan yaptığı paylaşımda Adem ve Sema’yı hedef alınca ortalık karıştı. Acun Ilıcalı’nın bu paylaşım sonrası Evrim Keklik’i sıradaki elemede göndereceği iddiası kısa sürede sosyal medyada yayıldı. İşte Evrim Keklik’in amcası Nuri Keklik’in yaptığı o paylaşım.