Yargı 58. bölüm gümbür gümbür geliyor! Fragman geldi, seyirci yerinde duramaz oldu

TAKİP ET

Yargı 57. bölüm ile seyircileri iyice heyecanlandırmış, coşkuyu en üst seviyeye taşıyarak bölümü bitirmişti. Yargı 58. bölüm için seyirciler birçok tahminde bulunurken fragmanları hevesle takip ediyordu. Gelen fragmanlar için olayların gidişatı yol gösterici olacakken Yargı 58. bölüm fragmanı adeta gümbür gümbür bir bölümün geldiğini gösterdi. İşte seyirciyi koltukta oturmayacak Yargı 58. bölüm detayları...

Reklam
Reklam

Kanal D ekranların Ay Yapım imzası ile yayınlanan Yargı dizisi son bölümleriyle seyirciye nefeslerini tutturuyor. Yargı 57. bölüm olayların iyice karışıp pamuk ipliğine bağlı gibi gerildiği bir bölüm oldu. Şimdiyse seyirci merakla 26 Mart Pazar Yargı 58. bölüm gelişmelerini bekliyor. Bu esnadaysa Yargı 58. bölüm fragmanı geldi.

26 Mart Pazar Yargı 58. bölüm

Yargı yeni bölüm ile seyircilerin nabzını hiç yavaşlatmayacak. Yayınlanan son tanıtımda görülen o ki mafya çetesinin lideri İgor’dan hesap soran Ilgaz aldığı yanıtla kahroluyor. İgor, derdinin Ilgaz’la olduğunu çok sert biçimde söylerken gözünü Ilgaz’ın sevdiklerine dikiyor. Bütün sevdiklerini tek tek elinden alacağını söyledikten sonra Ilgaz’ın resmen nefesi kesiliyor. Yargı son bölüm fragmanı ise Çınar’ın boğazına yapışan ellerle sonlanıyor. Tamamen merak uyandıran Yargı son bölüm seyircileri adeta koltukta oturtmayacak.

Yargı dizisi oyuncuları

Yargı dizisi son bölüm seyircilerle buluşmasına az kala heyecanlı sahneleriyle yeni seyirciler de kazanıyor. Yargı dizisini yeni izlemeye başlayanlar oyuncularını merak ediyor. Peki, Yargı dizisi oyuncuları kimler?

Ay Yapım’ın üstlendiği Yargı dizisinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ile beraber Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal, Cezmi Baskın, Kenan Bal, Yurdaer Okur, Zeyno Eracar, Arda Anarat, Uğur Arslan, Şükran Ovalı, Doğaç Yıldız, Muttalip Müjdeci, Emir Özden, Merih Ermakastar, Elif Melda Yılmaz, Nilgün Türksever, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Zeynep Atılgan, Merve Ateş ve Beren Nur Karadiş rol alıyor.