Yargı bu akşam neden yok? Yargı 15. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı izleyicilerine üzücü haber geldi. 2 Ocak Pazar akşamı ekranlara gelmeyecek Yargı dizisi neden yok soruları sorulmaya başladı. 15.bölüm heyecanla beklenirken yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusuna vatandaşlar soru aramaktadır. Yargı bu akşam neden yok? Yargı yeni bölüm ne zaman?

Reklam
Reklam

Kısa sürede izleyicilerin beğenisini toplayan Yargı dizisi 2 haftadır ekranlarda olmadığı dikkatleri çekti. İzleyicilerin merak ettiği Yargı bu akşam neden yok sorusunun cevabı ise siz değerli okurlarımız için haberimizde yer verdik. Yargı 15. bölüm ne zaman? Yargı bu akşam neden yok? 

Yargı 15.bölüm ne zaman, bu hafta neden yok? 

2 Ocak akşamı yayınlanmayacağı duyurulan Yargı dizisinin yeni bölümü ne zaman olacağı merak konusu oldu. 15.yeni bölüm gelecek hafta 9 Ocak Pazar günü Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacaktır. Başrolde yer alan Pınar Deniz'in koronavirüs salgınına yakalanmasıyla ekranlara ara verdi. 2 Ocak günü ise yılbaşı haftası olduğundan kaynaklı ekranlara gelmeyecektir. Onun yerine Pazar akşamı Çember: Ölüm Meleği filmi yayınlanacaktır. 

Yargı son bölümde neler yaşandı? 

Ceylin'in sessiz sedasız ortadan kaybolmasıyla Ilgaz, Ceylin'e ulaşmak için çalışmalara başladı. Ceylin'i çok iyi tanımış olan Ilgaz onun neler yapabileceğini tahmin edebilmektedir. Bunun yanı sıra hapishanede bulunan Engin2in kaçmasıyla emniyet güçleri alarma geçti. Engin'in kaçması üzerine Ceylin'inden haber alınamaması kafaları karıştırdı. 

Engin’i kimin zehirlediği bulmacası henüz çözülmeden bir de kimin kaçırmış olabileceği sorusu ortaya çıkmıştır artık. Bu süreçte bazıları sırları uğruna kader birlikteliği yaparken, bazıları için ise yolun sonu apaçık gözükmektedir.

yargı neden yok yargı yeni bölüm ne zaman yargı 15.bölüm ne zaman Yargı pazar günü var mı