Yargı bu akşam var mı? Yargı 9 Ocak Pazar günü yayınlanacak mı? Yargı yeni bölüm ne zaman?

TAKİP ET

Yönetmenliğini Ali Bilgin'in yaptığı ekranların sevilen dizisi Yargı her hafta izleyicinin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Bu hafta ekranlarda olmayan pek çok dizinin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Bu akşam Yargı var mı, yok mu? Bu hafta Yargı var mı? 9 Ocak Pazar Yargı yeni bölüm ekranlarda olacak mı? soruları izleyiciler tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen tüm detaylar…

Reklam
Reklam

Ay Yapım imzalı Yargı’nın yönetmenliğini Ali Bilgin’in yapmaktadır. Senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı dizinin ilk bölümü 19 Eylül 2021 tarihinde izleyici ile buluştu. Dram, psikolojik gerilim ve polisiye türündeki dizi yayınlandığı ilk günden bu zamana kadar yoğun ilgi görmektedir. Bu akşam Yargı var mı, yok mu? Bu hafta Yargı var mı? 9 Ocak Pazar Yargı yeni bölüm ekranlarda olacak mı? soruları izleyiciler tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde…

9 OCAK PAZAR BU AKŞAM YARGI VAR MI, YOK MU?

Yılbaşı nedeniyle tatil yapan dizilerin ne zaman yeni bölümlerinin geleceği merak ediliyor. Geçen hafta yılbaşı nedeniyle tatil yapan Yargı dizisi bu hafta yeni bölümüyle izleyici karşısında olacak. Yargı, yeni bölümü bugün yani 9 Ocak Pazar 2022 tarihinde ekranlara gelecektir. Yargı yeni bölümü izlemek isteyen kişiler bugün saat 20:00’da Kanal D üzerinden izleyebilirler.

 

YARGI YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

15. bölümüyle ekranlara gelecek olan dizide neler yaşanacağı merak ediliyor. Her hafta heyecanla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Yargı 15. Bölüm Fragmanında neler yaşandı? Ceylin mahkemede sessiz kalınca tutuklu yargılanmasına karar verilir. Çok geçiren Ceylin’i Ilgaz kendisine getirmeye çalışır. Ceylin hatırladıkları ile daha da kötü bir hale gelir. Ilgaz ise onun kendini toparlaması gerektiğini ve bu süreçte hep yanında olacağını söyler. Ilgaz, Ceylin’i hapishaneden çıkarmak için mesleğini yakmayı bile göze almıştır. Ceylin’in en büyük destekçisi Ilgaz her zaman yanında yer almaktadır. Daha fazla neler olduğunu merak edenler bu akşam saat 20:00’da Kanal D ekranlarında diziyi izleyebilirler.

Yargı yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

 

YARGI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dram, psikolojik gerilim ve polisiye türünde yerini alan Yargı, bir cinayet vakası sonucunda yolları kesişen Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin (Pınar Deniz) üzerinde dönmektedir. Katili bulma için birlikte hareket etmek zorunda kalan ikili bir anda kendilerini hiç beklemedikleri bir durum içerisinde bulur. Bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır. Bir cinayet vakası ile çıktıkları yolda birbirlerine aşık olurlar. Diziyi daha fazla merak edenler her hafta Pazar akşamları saat 20:00’da Kanal D ekranlarında diziyi izleyebilirler. Her hafta yaşanan yeni bir gelişme izleyicileri daha çok heyecanlandırmaktadır.

Yılbaşı nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan Yargı dizisi 9 Ocak Pazar yani bugün günü saat 20:00’da Kanal D ekranlarında yerini alacak.

YARGI OYUNCULARI KİMLERDİR?

Pınar Deniz: Ceylin Erguvan

Kaan Urgancıoğlu: Ilgaz Kaya

Hüseyin Avni Danyal: Metin Kaya

Uğur Polat: Yekta Tilmen

Mehmet Yılmaz Ak: Pars

Zeyno Eracar: Gül Erguvan

Ali Seçkiner Alıcı: Zafer Erguvan

Başak Gümülcinelioğlu: Leyla

Uğur Aslan: Doğan

Pınar Çağla Gençtürk: Bahar

Onur Özaydın: Kemal

Ece Yüksel: İnci Erguvan

Özlem Çakar: Aylin

Arda Anarat: Çınar Kaya

Onur Durmaz: Engin Tilmen

Zeynep Atılgan: Filiz

Beren Nur Karadiş: Damla

yargı yeni bölüm ne zaman yargı bugğn yayınlanacak mı 9 ocak 2022 yargı var mı yargı