Yargı'da Mehmet Yılmaz Ak'ın yerine o isim gelecek! Pars Savcı gidiyor! Yerine gelecek isim bomba

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen yeni bölümü yine herkesi şaşırtmış ve çok beğenilmişti. Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Pars Savcı'nın diziden ayrılacağı ise kesinleşmiş ve konuyla ilgili peş peşe açıklamalar gelmişti.

Reklam
Reklam

Ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın Yargı dizisine veda edeceği açıklanmadı. Herkesi üzen ve şaşırtan veda açıklaması hem Ay Yapım’dan hem de oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’tan geldi. Canlandırdığı Pars Savcı karakteri ile çok sevilen Mehmet Yılmaz Ak’ın ayrılık haberi Yargı izleyicisini bir hayli üzdü. Diziden gelen ayrılık haberinin ardından bomba bir iddia ortaya atıldı. Par Savcı’nın ardından diziye yeni bir oyuncu dahil olacağı öne sürüldü.

MEHMET YILMAZ AK DİZİDEN AYRILIYOR

İki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Pars Savcı karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mehmt Yıkmaz Ak, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla diziye veda edeceğini duyurdu. Diziden ayrılma sebebiyle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ünlü oyuncu şu ifadeler eyer verdi;

‘Çok severek başladığım ve hala ilk günkü heyecanımla devam ettiğim hayatımda ve kariyerimdeki etkisini hiçbir zaman unutamayacağım Yargı projesinden erken ayrılmak durumunda kaldığımı üzülerek belirtmek isterim. Ülke olarak hepimizi derinden etkileyen deprem ve sonrası süreçte zor günler geçiren ailem ve sevdiklerimin her anlamda yanında olmak adına aldığım bu kararı anlayış ve saygıyla karşılayan, iki sezondur beraber çalıştığım Ay Yapım ailesine ve tüm ekip arkadaşlarıma gönülden teşekkürlerimi sunarım. Benden tüm bu süreç boyunca sevgisini ve ilgisini eksik etmeyen izleyicilere ve dostlara ayrıca teşekkür etmek isterim. Son olarak sağlığımla alakalı uzun vadede endişe edilecek ciddi bir durum yoktur. Gündemi böyle bir haber ile meşgul ettiğim için özür dilerim. Güzel günlerde görüşmek dileği ile.’

YENİ OYUNCU İDDİASI GÜNDEM OLDU

Yargı dizisinde Pars Savcı’nın ayrılığının ardından yeni bir oyuncunun kadroya dahil olacağı iddia edildi. İddialara göre, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ‘Hızır Ali’ karakterine hayat veren oyuncu Yalçın Hafızoğlu, Yargı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olacak. Henüz yeni oyuncu iddiasıyla ilgili yapım ekibinden veya oyuncunun kendisinden herhangi bir açıklama gelmedi.