Yargı dizinde Onur Durmaz hangi karaktere hayat vermektedir? Onur Durmaz nerelidir?

TAKİP ET

Yargı dizisi son dönemlerde izleyici tarafından tam not almayı başaran diziler arasındadır. Peki dizideki ana karakterlerden birini canlandıran Onur Durmaz nerelidir? Hangi karaktere hayat vermektedir?

Reklam
Reklam

Yargı dizisinde ana karakterlerden olan Engin’e can veren Onur Durmaz izleyici tarafından merak edilmekte. Birçok izleyici Durmaz’ın hayatını ve daha önce oynamış olduğu yapımları merak etmekte. Ayrıntıları sizler için derledik.

Yargı dizisindeki Engin kimdir?

Engin dizinin ana karakteri olan Ceylin’in arkadaşıdır. İkisi de avukatlık yapmaktadır. Engin çok zengin ve varlıklı bir aileden gelmektedir. Babası Yekta’da bir avukatlık şirketine sahiptir ancak Engin babasının yanında çalışmak yerine onu karşısına alarak Ceylin ile avukatlık yapmaya karar verir. Zaten babasıyla çekişmeli bir hayat yaşayan Engin bu seçim sonrasında ise babası ile tamamen zıt kutuplarda olmaya devam eder. Zor zamanlarda hep Ceylin ile yan yana oldukları için birbirlerine oldukça bağlıdırlar. Aldıkları bütün davaları birlikte yürütmekte ve başarılı iki avukat olmaya çalışmaktadırlar. Ancak dizinin ilerleyen bölümlerinde işler biraz değişir ve Ceylin hiç beklemediği bir şey ile karşılaşır. 

Onur Durmaz kim?

Durmaz 31 yaşındadır ve 1990 yılında haziran ayında Kocaeli ilinde dünyaya gelmiştir. Durmaz Vienna Konservatorium mezunudur. Oyunculuk ve tiyatro yapımlarında rol alan Durmaz bunların yanı sıra cast direktörlüğü ve yönetmen yardımcılığı da yapmaktadır. 
Yönetmen yardımcılığı yapmış olduğu yapımlar; Kaçın Kurası ve Bir Baba Hindu  filmleridir. 
Cast direktörlüğü yapmış olduğu filmler ise; Hadi İnşallah ve Niyazi Dört Nala isimli filmlerdir. 
 

yargı engin onur durmaz