Yargı dizisi bu akşam var mı, yok mu, neden başlamadı, yeni bölüm ne zaman başlayacak? Kanal D yayın akışı 5 Aralık 2021 Pazar

TAKİP ET

Son dönemlerin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yargı dizisi ekranların en çok sevilen dizilerinden biri olmayı başardı. Yargı dizisi hayranları Yargı bu akşam var mı, yok mu, Yargı yeni bölüm ne zaman sorularının yanıtlarını aramaya başladı. Kanal D yayın akışı belli oldu.

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarından yayınlanan ve milyonlarca insan tarafından sevilerek ve beğenilerek izlenilen yargı dizisi henüz yeni bir dizi olmasına rağmen reyting rekorları kırmaya başladı. Şimdiden milyonlarca hayran kitlesine ulaştı. Son dönemlerin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yargı dizisi ekranların en çok sevilen dizilerinden biri olmayı başardı. Yargı dizisi hayranları Yargı bu akşam var mı, yok mu, Yargı yeni bölüm ne zaman sorularının yanıtlarını aramaya başladı. Kanal D yayın akışı belli oldu.

Yargı dizisi kanal D ekranlarında her Pazar günü saat 20:00’da ekranlara geliyor. Milyonlarca hayran kitlesine ulaşan yargı dizisi şimdiye kadar insanları ekranlara kilitlenmeye başladı ve reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Yargı Dizisi Bu Akşam Var mı, Yok mu, Yargı Yeni Bölüm Ne Zaman?

Yargı dizisi her pazar günü ekrana geliyor. Her pazar olduğu gibi 5 Aralık 2021 Pazar günü de izleyicileri ile buluşacak ancak bugün ekranlarda altın kelebek Ödül Töreni var. Bundan dolayı yargı dizisi bu akşama özel saat 20:45’te ekranlarda olacak.

Kanal D Yayın Akışı 5 Aralık 2021 Pazar

Saat 07:30 Konuştukça

Saat 08:45 Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim

Saat 09:45 Magazin D Pazar

Saat 12:00 Arda ile Omuz Omuza

Saat 13:00 Balçiçek’le Sohbete Geldik

Saat 14:00 Sadakatsiz tekrar

Saat 16:15 Yargı tekrar

Saat 18:45 Kanal D Ana Haber Hafta Sonu

Saat 19:30 Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni

Saat 20:45 Yargı YENİ BÖLÜM

Saat 00:15 Camdaki Kız

Yargı dizisi bu akşam var mı yok mu Yargı dizisi yeni bölüm ne zaman