Yargı dizisi Çınar kimdir, Yargı Arda Anarat kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, hangi dizilerde oynadı, kilosu ne kadar?

TAKİP ET

Son dönemlerin en çok dikkat çeken ve reyting rekorları kıran Yargı dizisinin oyuncuları da dikkat çekmeye başladı. İzleyiciler Yargı dizisi Çınar kimdir, Yargı dizisi Arda Anarat kimdir, Arda Anarat hangi dizilerde oynadı, boyu kaç, kilosu ne kadar sorularının yanıtlarını arıyor.

Reklam
Reklam

Yargı dizisi son dönemlerin en çok sevilen dizilerinden biri olmayı başardı. Son dönemlerin en çok dikkat çeken ve reyting rekorları kıran Yargı dizisinin oyuncuları da dikkat çekmeye başladı. İzleyiciler Yargı dizisi Çınar kimdir, Yargı dizisi Arda Anarat kimdir, Arda Anarat hangi dizilerde oynadı, boyu kaç, kilosu ne kadar sorularının yanıtlarını arıyor.

Arda Anarat Kimdir?

2 Nisan 1999 tarihinde İstanbul’da doğan Arda Anarat, Notre Dame De Sion adlı Fransız lisesinden mezun oldu. Çocuk yaşlardan beri çeşitli filmlerde rol aldı. İlk kez Muhteşem Yüzyıl adlı diziyle izleyicinin karşısına çıktı. Burada Şehzade Mehmet’i oynadı. 2013 yılına geldiğimizde Cesur Hemşire adlı dizide kendisine yer buldu. Sonrasında Galip Derviş adlı dizide Genç Musa Kilimder karakterini oynadı. Sonrasında 2 yıl boyunca Diriliş Ertuğrul dizisinde Dündar Bey karakterini oynadı. Ardından 2017 yılına gelindiğinde Göçebe adlı dizide Karan karakterini canlandırdı. Aynı yıl içerisinde Damat Takımı adlı filmde Liseli Ömer karakteriyle ön plana çıktı.

Buradaki başarılı oyunculuklarından dolayı diğer yapımların da dikkatini çeken bir isim olmayı başardı. Öyle ki Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Çukur dizisinde 2018 yılında Efe karakteriyle kendisine yer bulmayı başardı. Aynı yıl içerisinde bir sinema filmi olan Zomerbroeders adlı filmde Tolga karakterini oynadı. Bir sonraki yıl da Tek Yürek adlı dizide Umut karakterini oynayarak başarılı bir performans ortaya koydu. Bu yıl içerisinde Bilmemek adlı bir sinema filminde rol alarak Berk karakterine hayat verdi. 2020 yılına geldiğimizde de oyunculuğa ara vermedi. Bu yıl içerisinde Hekimoğlu dizisinde Çınar karakteriyle kendisine yer buldu. 2021 yılına geldiğimizde Ex Aşkım adlı dizide de Kenan karakteriyle yer aldı. Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hala devam eden Sıcak Kafa adlı dizi de oynamıştı. Şimdi ise Kanal D ekranlarında yer alan Yargı dizisinde Çınar Kaya karakteriyle başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Yargı Dizisi Çınar Karakteri

Yargı dizisinde Ilgaz’ın kardeşi olan Çınar, evdeki sorunlu çocuklardan biridir. Kantinde çalışarak hayatını sürdürüyor. Geçmişi kirlidir. Uyuşturucu satıcılığından adam yaralamaya kadar bazı suçlara karışmıştır. Annesi kalp krizinden öldüğünden babasıyla arasında hep bir sorun vardır. Ağabeyi ona karşı hep üstün gelmiştir ve o bunu sindiremez. Evde kız kardeşi Defne ile iyi anlaşmaktadır.

Arda Anarat Nerelidir?

Kendisi şu an İstanbul’da yaşasa da aslen Samsun’a bağlı Bafralıdır. Kendisi spor yapmayı sever ve kitap okur. 1.77 cm boyunda olan başarılı oyuncu 69 kilodur. Koç burcudur. Instagram’da 63 bin takipçisi vardır.

Arda Anarat’ın Oynadığı Yapımlar

Yargı

Ex Aşkım

Hekimoğlu

Bilmemek

Çukur

Tek Yürek

Vatanım Sensin

Zomerbroeders

Diriliş: Ertuğrul

Göçebe

Damat Takımı

Çınar

Galip Derviş

Cesur Hemşire

Muhteşem Yüzyıl

yargı dizisi çınar kimdir yargı arda anarat kimdir