Yargı dizisi Engin öldü mü, diziden ayrılacak mı? Onur Durmaz diziden ayrılıyor mu?

TAKİP ET

Kısa süre de yoğun ilgi gören Yargı dizisinde sular durulmuyor. Her bölümüyle izleyicileri heyecanlandıran Yargı dizisi 14.bölümü ile ekranlarda yerini aldı. Engin karakteri diziye damgasını vururken yaşanan olaylardan sonra Engin diziden mi ayrılıyor sorusu sorulmaya başladı. Yeni bölüm fragmanında yaşananlar ise kafaları karıştırdı. İşte Yargı dizisi Engin öldü mü sorularının detayları haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'da yeni bölümün fragmanında görülen erkek cesedi üzerine Ceylin'e suç atılmaya başladı. Bunun üzerine o ceset Engin'e mi ait soruları sorulmaya başladı. Ilgaz, tüm yaşananları öğrenmeye çalışırken Ceylin'in korku dolu anları da herkesi heyecanlandırdı. 

Yargı Engin öldü mü?

Engin arabasına gizlice binen Ceylin devamında ormanlık alanda kötü halde bulunmasıyla gözleri üzerine çekti. Erkek cesedi bulunması halinde tek suçlu Ceylin olarak görülmektedir. Engin mi öldü soruları ise sıklık kazandı. Yayınlanan fragmanda olayların belli olmaması halinde yeni bölüm sabırsızlıkla beklenmektedir. 

Onur Durmaz kimdir?

1991 yılında Kocaeli'nde gözlerini dünyaya açan Durmaz, eğitimini Vienna da Konservatuar okuyarak tamamladı. Onur Durmaz oyunculuğun yanı sıra yönetmen yardımcılığı ve cast direktörlüğü gibi görevlerde de yer almaktadır. 

Yargı engin öldü mü ceylin katil mi Yargı yaşananlar Yargı son bölüm