Yargı Dizisi Gelecek Sezon Devam Edecek Mi? Final Mi Yapıyor? Ceylin Hamlesi Finale Götürdü!

TAKİP ET

Pazar akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı'da final çanları! Seyircinin Ceylin'e tavır alması tekrar düşülen sahneler ve bariz hatalar gelecek sezonu tehlikeye attı.

Reklam
Reklam

Kanal D'nin pazar akşamları reyting rekortmeni dizisi Yargı'da seyirci çatırdamaya başladı.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı Yargı dizisi ekranlarda bomba etkisi yaratmıştı. Instagram magazin sayfalarının da reklamıyla tam gaz devam eden dizi zaman zaman eleştirilen sahneleri de olsa pazar akşamları rakip bir seçenek olmadığı için reytinglerde zirvede kalmayı başarmıştı.

Ancak son haftalarda seyirci iyice diziden kopmaya başladı. Daha önce dizideki hatalar yavaş yavaş seyirciyi kaçırmıştı. Son bölümde ise yaşananlar iyice seyirciyi uzaklaştırmaya başladı. Özellikle Pınar Deniz'in canlandırdı Ceylin karakterine son haftalarda büyük bir öfke duyulmaya başlandı.



Son haftalarda Ceylin karakterinin ve Erguvan ailesinin oldukça antipatik bir şekilde gösterilmesi seyirci tarafından kabul edilmedi. Bugüne kadar çok bariz hatalar ve eleştirilen sahneler sergileyen dizide seyirci ilk kez diziyi eleştirmeye başladı. Seyircinin bariz hatalara ve eleştirilen sahnelere değil de Ceylin'in ve Erguvan ailesinin antipatileştirmesi sonrası bu tepki vermesi de ilginç bulundu.. Başrol karakteri ile seyircinin bağının yeniden güçlendirilmesi bekleniyor.

YARGI GELECEK SEZON DEVAM EDECEK Mİ?

Yargı dizisinin gelecek sezon uzayıp uzamayacağı da bu nedenle merak ediliyor. Çünkü dizinin uzadığı takdirde iyice tekrara ve bariz hatalara düşeceği bu nedenle seyirci tabiriyle saçmalamaya başlayacağı büyük olasılık görünüyor. Ancak ne kanalın ne de yapım şirketinin bu kadar yüksek reyting alan bir diziyi bitirmesi henüz beklenmiyor. Yani yargı dizisinin gelecek sezon devam etmesi kesin olasılık