Yargı dizisi Ilgaz kimdir? Kaan Urgancıoğlu kimdir, kaç yaşındadır?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi oyuncuları merak ediliyor. Yayınlandığı andan itibaren geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizideki Ilgaz karakteri dikkatleri üzerine çekti. Ilgaz karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkan Kaan Urgancıoğlu kimdir? Kaan Urgancıoğlu kaç yaşındadır? Yargı dizisi oyuncularından biri olan Kaan Urgancıoğlu hakkında bilgileri sizler için derledik. 

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi yayın hayatına başladığı andan itibaren dikkatleri üzerine çekiyor. Hal böyle olunca, dizi karakterleri de bir hayli merak edilmeye başlandı. Yargı dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Ilgaz ise merak edilenler arasında. Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu hakkında merak edilenler haberimizde.

Yargı dizisi Ilgaz kimdir?

Ilgaz, kurallara sonuna kadar bağlı, dürüstlüğüyle nam salmış, mesleğinin en iyilerinden olan bir savcıdır. Babası Metin’in, kendisine öğretmiş olduğu değerleri özümsemiş ve doğrudan kesinlikle ödün vermeyen bir yapıya sahiptir. İşinde ise soğukkanlı, mesafeli ve prensip sahibidir. Fakat, ailesine karşı olan tutumu ise daha farklıdır. Ailesine karşı daha sevgi dolu ve koruyucudur. Çınar ile kuramadığı kardeşlik bağını kız kardeşi Defne ile kurmuştur ve bu bağı en saf, en duygulu haliyle yaşamaktadır. Kendi kuralcılığının aksine doğanın kuralsızlığına hayrandır ve gerçek bir doğa tutkunudur. 

Kaan Urgancıoğlu kimdir? 

8 Mayıs 1981, Aydın doğumlu olan Kaan Urgancıoğlu’nun baba tarafı İzmir, Tireli iken anne tarafı ise Arap ve Arnavut kökenlidir. Ortaokulu, İzmir Özel Türk Koleji’nde okumuştur. Liseyi ise Özel İzmir Amerikan Koleji’nde bitirmiştir. Marmara Üniveristesi’nde Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü’nü okuyarak 2007 yılında yükseköğretimini de tamamlamıştır. Oyunculuğa ise kampüsistan dizilerinde başrollerde oynayarak başlamıştır. İlk sinema filmi ise 2005 yılında yayınlanan Ispanaktan Nağmeler’dir.


Yükseköğrenimini tamamlamasının ardından New York’taki Stella Adler Studio of Acting’de oyunculuk eğitimi aldı. Türkiye’ye döndükten sonra Kadir Has Üniversitesi, Film ve Drama Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. 

Daha sonra Çetin Sarıkartal’ın yönetmiş olduğu Ara adlı iyatro oyununda tol aldı. Kara sevda dizisinde Emir Kozcuoğlu karakteriyle 2015 yılında Ayaklı Gazate TV Yıldızları Ödülleri’nde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü aldı. 

kanal d kanal d dizi kanal d yargı yargı dizisi yargı ılgaz Kaan Urgancıoğlu Kaan Urgancıoğlu kimdir