Yargı dizisi Seda kimdir? Nergis Öztürk kimdir?

TAKİP ET

Ekranların sevilen dizisi Yargı'ya geçtiğimiz bölümlerde dahil olan Seda karakteri kimdir merak konusu oldu. Dizide Seda karakterini canlandıran Nergis Öztürk ile ilgili detayları araştırdık.

Reklam
Reklam

Yargı dizisinin kadrosuna son haftalarda dahil olan Seda karakteri diziye damgasını vurdu. Özgüvenli tavırları ve büyük planıyla dikkat çeken Seda karakteri, ilerleyen bölümlerde adından daha çok söz ettirecek. Dizide Seda karakterini Nergis Öztürk canlandırıyor.

Yargı dizisi Seda kimdir?
Yargı dizisindeki Seda karakteri, Laçin’in kız kardeşidir. İzmir’de ailesinden uzak yaşayan Seda, başarılı bir avukattır. Seda, yeğeni Engin’in avukatlığı için İstanbul’a gelir ve Engin’in büyük planını uygulamak için kolları sıvar.

Nergis Öztürk kimdir?
Nergis Öztürk, 25 Mayıs 1980 tarihinde Kocaeli’de doğmuştur. Öğretmen bir annenin ve elektrik teknisyeni bir babanın kızı olan Nergis Öztürk, Ordu’ludur. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi dil ve tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünde tamamladıktan sonra, Bahçeşehir Üniversitesi’nde ileri oyunculuk yüksek lisansı yapmıştır. 
 

yargı seda kimdir nergis öztürk kimdir